Renkuosi mokyti

Sveiki,
pritraukimas RM_ iki 03.14d._JPG
kreipiamės į jus dėl pagalbos skleidžiant žinią apie prasidėjusią atranką į „Renkuosi mokyti!” – galbūt jūsų studentams ir alumnams būtų aktuali ši žinia?

Ieškome aktyvių, iniciatyvių žmonių, norinčių išbandyti save dirbant patį prasmingiausią ir įdomiausią – mokytojo darbą. Kviečiame žmones, kurie nori dalintis ir tobulėti, prisiimti atsakomybę ir atnešti naujų idėjų. Ieškome žmonių, kuriems rūpi vaikai, jų kasdiena ir jų ateitis. Prisijunkite prie jaunų, iniciatyvių žmonių bendruomenės, kurioje yra vertinamas kūrybiškumas, entuziazmas ir profesionalumas.
Programa „Renkuosi mokyti!“, išbandyta Lietuvoje ir besiremianti tarptautine patirtimi, sukūrė unikalų jaunų mokytojų pritraukimo, atrankos ir profesinės pagalbos modelį, kuris yra įgyvendinamas bendradarbiaujant švietimui ir verslui. Programos dalyviai dvejus metus dirba mokyklose, padėdami kiekvienam mokiniui pasiekti kuo geresnių mokymosi rezultatų, gauna tęstinius mokymus ir individualizuotą profesinę pagalbą. Po dvejų metų klasėje „Renkuosi mokyti!“ dalyviai tampa pokyčius švietime ir visuomenėje nešančiais lyderiais. Programa Lietuvoje veikia nuo 2008 metų, ją įgyvendina VšĮ Mokyklų tobulinimo centras.

Prisegu laišką ir plakatą, kuriais prašytume pasidalinti. Sakykite, ar galėtumėte pagelbėti?

Gražių dienų!
Vaiva Vyšniauskaitė
Pritraukimas, atranka, alumnystė
Programa „Renkuosi mokyti!”
VšĮ „Mokyklų tobulinimo centras”
Tel.: +370 615 55879
E.p.: vaiva@renkuosimokyti.lt
www.renkuosimokyti.lt
Pamėkite „Renkuosi mokyti!” FaceBooke

laisko tekstas dalyvauti RM

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *