Pasaulio lietuvių jaunimo susitikimas 2012

Maloniai kviečiame Jus į  Pasaulio lietuvių jaunimo susitikimą, kuris įvyks Lietuvoje 2012 m. liepos 12-15 dienomis.

Pasaulio lietuvių jaunimo susitikimą, į kurį atvyks 3000 dalyvių iš Lietuvos ir viso pasaulio,  organizuoja Pasaulio lietuvių jaunimo sąjunga. Tai pirmas tokio masto lietuvių jaunimo renginys nepriklausomos Lietuvos istorijoje. Pasaulio lietuvių jaunimo susitikimas vyks Lietuvoje, Prienų rajone, Visuomenės Harmonizavimo parke (www.harmonypark.lt).
Pasaulio lietuvių jaunimo susitikimą globoja Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė.

Organizuojant šį precedento neturintį susitikimą, mums labai rekalinga Jūsų pagalba:

–     Kviečiame raginti lietuvių kilmės jaunimą iš viso pasaulio atvykti į renginį (daugiau informacijos www.pljs.2012.lt ).

–  –     Kviečiame skleisti žinią apie Pasaulio lietuvių jaunimo susitikimą tradicinių švenčių metu.

–  –     Prašome skelbti žinią apie Pasaulio lietuvių jaunimo susitikimą savo internetiniuose puslapiuose, socialiniuose tinkluose (Facebook, kt.), naujienlaiškiuose nariams, renginių, susitikimų metu.

–  –      Siūlome prisidėti prie renginio savanorių komandos (registracija www.pljs2012.lt)

Pasaulio lietuvių jaunimo susitikimas – precedento Baltijos šalyse neturintis renginys, kurio metu Lietuvos Respublikos Seimas, Vyriausybė, Lietuvos verslo, kultūros ir mokslo elitas kartu su gabiausiais lietuviais iš visų šalies regionų bei užsienio aptars strateginius mūsų valstybės ir tautos reikalus, ieškos konstruktyvių sprendimų bei jų įgyvendinimo būdų, taip spartins pažangios ir modernios valstybės kūrimą.

Keturias dienas trys tūkstančiai lietuvių iš dvidešimt septynių pasaulio šalių – prestižinių pasaulio universitetų absolventų ir studentų, didžiausiose korporacijose sėkmingai karjeros laiptais kylančių įvairių sričių specialistų galės išgirsti išskirtinius lektorių pranešimus, susitikti su iškiliais žmonėmis, susipažinti ir gerai praleisti laiką, pristatyti savo idėjas ir rasti bendraminčių joms realizuoti.

Preliminarią renginio programą rasite mūsų internetiniame puslapyje: http://www.pljs2012.lt/, o jos papildymą pateiksime artimiausiu metu.

Šaltinis: Lietuvos Respublikos ambasada

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *