sveiki visi
sveiki visi
labukas o as pasivadinau ragana gyvenu netoli rotterdamo
Re: sveiki visi
Nu labux, galejai ir grazesni sau varda surast, bet kaip sakoma, tavo teise rinktis.ragana wrote:labukas o as pasivadinau ragana gyvenu netoli rotterdamo
Tikiuos, kad tu ne ta roterdamiete, kuri jau viena olandu foruma suvalge...
Labuka ragana, as egle, SPYGLYS mane draugai vadina nes visus subadau:)) gal galima tavo skypa gauti? patogiau pabendrautume, as Almere gyvenu , turiu dukryte, drauges ieskau:)) beje toki klausima turiu gal tu zinai kur musu tautieciu visas namas gyvena? as pamenu vaziavau is Lt i NL ir vairuotojas uzsuko turbut i rotterdama ar salia jo ir ten buvo musu keletas tautieciu sau linksmai gyveno, noriu ten nuvaziuot sau linksmai pasibuti:))ragana wrote:labukas o as pasivadinau ragana gyvenu netoli rotterdamo
O as gavau gresminga ispejima is vieno gero forumo, be turbut nelabai protingos forumietes, kuri matyt tikrai roterdamiete
. Ispejima gavau kitame forume del posto, parasyto siame forume!!!
Na buna gi tokiu zmoniu, juokiuos visa vakara..........
Stai kaip buvau ispeta:
"...................jei tu ten ir toliau visiems aiskinsi, kad as numarinau Aminos forumas, tai as tikrai nepatingesiu del tavo charakterio perspeti naujo forumo valdzia. "
Vot tep! Cia daugmaz taip: kreipsiuos su skundu Strasbura!
O visa reikalo "tragedija" yra tame, kad musu forume pasisveikinusi su forumiete ragana as dar pridejau dzouka: "Tikiuos, kad tu ne ta roterdamiete, kuri jau viena olandu foruma suvalge"...
Nerasiau jokiu niku.
Na bet cia 1:1 gavosi: "vagis- kepure dega!"
Pasirodo, as buvau teisi, ta ponia/panele, kuri matyt tikrai roterdamiete, sedi jau ir sitam forume nuo ryto iki vakaro ir laukia, kad galetu prie manes prisikabint ir eilini karta pagrasint, ka ji ipratus daryt visur, kai tik gauna " dideeeele valdzia" - tampa moderatore. Na yra zmoniu, kurie butent taip supranta moderavima...
Stai kaip buvau ispeta:
"...................jei tu ten ir toliau visiems aiskinsi, kad as numarinau Aminos forumas, tai as tikrai nepatingesiu del tavo charakterio perspeti naujo forumo valdzia. "
Vot tep! Cia daugmaz taip: kreipsiuos su skundu Strasbura!
O visa reikalo "tragedija" yra tame, kad musu forume pasisveikinusi su forumiete ragana as dar pridejau dzouka: "Tikiuos, kad tu ne ta roterdamiete, kuri jau viena olandu foruma suvalge"...
Na bet cia 1:1 gavosi: "vagis- kepure dega!"
Pasirodo, as buvau teisi, ta ponia/panele, kuri matyt tikrai roterdamiete, sedi jau ir sitam forume nuo ryto iki vakaro ir laukia, kad galetu prie manes prisikabint ir eilini karta pagrasint, ka ji ipratus daryt visur, kai tik gauna " dideeeele valdzia" - tampa moderatore. Na yra zmoniu, kurie butent taip supranta moderavima...
o kaip faina
manes koki laika nebuvo,bet kaip matau susvytejau
na pirmiausiai tai ragana nes man tas nikas paprasciausiai patinka
antra as ne roterdamiete bet gyvenu netoli
trecia forumu nevalgau nes esu mesaede
nu o jei kas ir nori man ykasti tai siulyciau i alkune
o dabar visi linksmai pasijuokim
manes koki laika nebuvo,bet kaip matau susvytejau
na pirmiausiai tai ragana nes man tas nikas paprasciausiai patinka
antra as ne roterdamiete bet gyvenu netoli
trecia forumu nevalgau nes esu mesaede
nu o jei kas ir nori man ykasti tai siulyciau i alkune
o dabar visi linksmai pasijuokim
Ragana užblokuota už taisyklių nesilaikymą.