Sveiki!

Čia gali prisistatyti nauji forumo nariai.
PureFuture

Re: Sveiki!

Post by PureFuture »

Iš tikrųjų tai manau, jog nėra skirtumo, juk nesiruoši gyvent su tais žmonėm, ar dar kažką. :| Tik šiaip susimatyt, pabūt malonioj kompanijoj :) O dar ypač, kai iš to pačio miesto :D Žinoma, nekalbu apie meetus, kai susitinki, prisigeri, ir eini namo :D Kaip ir pats minėjai, kultūringai. :roll:
ƬƦƛƝƇЄ ƑƠƦЄƔЄƦ
kalgaris

Post by kalgaris »

Tai, zinoma kad kulturingai pabendrauti yra visada smagu ir naudinga! :) Bus galima taip ir padaryt.
PureFuture

Post by PureFuture »

Mh :) Siunčiau asm. žinutę,bet kažkokia painiava, neaišku ar išsisiuntė :D Tai tiek, lyg ir :) Galėsim kažką ir mąstyt.
ƬƦƛƝƇЄ ƑƠƦЄƔЄƦ
Andrius
Site Admin

Post by Andrius »

PureFuture wrote:Sveiki, aš Karolina.

Galbūt atsirastų lietuvių, gyvenančių Eindhovene ar netoliese ? ;>> Jei taip - rašykit, būtų malonu pabendrauti. :}
Sveika prisijungus :wave:
Coollux

Post by Coollux »

Sveika Karolina, :wave:

Mes irgi Eindhovene, Woensel Zuid gyvenam, ir planuojam ilgiau uzsibuti :)
(mes - tai as ir mano 13 m.dukra).
Brabante "nesezoniniu" lietuviu isties nedaug, kiek teko susidurti, zinau Tilburge pora studentu, bet dauguma tai Randstad koncentruojasi...
PureFuture

Post by PureFuture »

Coollux wrote:Sveika Karolina, :wave:

Mes irgi Eindhovene, Woensel Zuid gyvenam, ir planuojam ilgiau uzsibuti :)
(mes - tai as ir mano 13 m.dukra).
Brabante "nesezoniniu" lietuviu isties nedaug, kiek teko susidurti, zinau Tilburge pora studentu, bet dauguma tai Randstad koncentruojasi...
Mmm, tai netoli nuo manes tada visai :D Aha,tame ir esmė,kad nedaug... Tai kiek laiko jau jūs čia? ;D Aš tai jau 3 metai kažkur... :D O šiaip yra lietuvių, tik labiau kituose miestuose ;// Ir gan tolokai :D
ƬƦƛƝƇЄ ƑƠƦЄƔЄƦ
ssilass

Post by ssilass »

Labas :wave:

Gyvenu Weert'e 20km nuo Eindhoveno.
Olandijoje nuo vasario menesio,Weert'e gyvenu nuo birzelio,kogero ilgam cia "sedau" bent 5metam tai tikrai :)
Eindhovene bunu kiekviena sestadieni(i olandu kalbos kursus vazineju)
Coollux

Post by Coollux »

PureFuture wrote:Mmm, tai netoli nuo manes tada visai :D Aha,tame ir esmė,kad nedaug... Tai kiek laiko jau jūs čia? ;D Aš tai jau 3 metai kažkur... :D O šiaip yra lietuvių, tik labiau kituose miestuose ;// Ir gan tolokai :D
Nuolatiniam gyvenimui isikurem tik pries menesi :) anksciau tik sveciavomes. Jei nori, i asm zinute parasysiu kaip mane rast Facebooke, vietines reiksmes susitikima koki paorganizuotume, kad cia forume eterio neterst :mrgreen: Ssilass irgi sveikas prisijunges! Va kaip tik koki sestadieni gal visi ir susibegtume, a?
ssilass

Post by ssilass »

na jei ir as cia turimas omeni tai mielu noru susitikciau :)
PureFuture

Post by PureFuture »

Hmmmm..Manau skype abiejų jei gaučiau,būtų žymiai geriau ir paprasčiau,nes visai čia į forumą retai užsuku :( Tai į pm,jei galit,skype ar fb...skype būtų paprasčiau ir geriau manyčiau,nžn. nėr skirtumo :] Galėtume ir susibėgt.
ƬƦƛƝƇЄ ƑƠƦЄƔЄƦ
Post Reply