Dar viena lietuviska siela

Čia gali prisistatyti nauji forumo nariai.
Post Reply
Martynas

Dar viena lietuviska siela

Post by Martynas »

Sveiki!
esu Martynas, jau 9 menesius Olandijoje. Taaaip, per tiek laiko ir pagimdyti galima... Na, bet ne apie tai si karta.
Lietuvisko maistelio pasiilgau. Zmones, mielieji, o gal kas zinote kokia lietuvisko maistelio parduotuve Olandijoje? Na, taip, Amsterdame butu idealiausias variantas, bet, zinote, del tikros lietuviskos duonos, balto surio ir t.t. ir pan. gerio, manau, galiu ir puse Olandijos pervaziuoti. A, kita vertus, kaip p. Andrius minejo, juk viskas cia ranka pasiekiama :)

Is anksto aciu uz atsakymus/patarimus.

Martynas
Andrius
Site Admin

Re: Dar viena lietuviska siela

Post by Andrius »

Sveikas prisijungęs :).
Aš kažkada buvau radęs šiek tiek informacijos http://andrius.sunauskas.lt/naudingi-ti ... landijoje/
Žiūrėk prie "Maisto parduotuvių tinklai"
Greta

Post by Greta »

Martynas wrote:Sveiki!
esu Martynas, jau 9 menesius Olandijoje. Taaaip, per tiek laiko ir pagimdyti galima... Na, bet ne apie tai si karta.
Lietuvisko maistelio pasiilgau. Zmones, mielieji, o gal kas zinote kokia lietuvisko maistelio parduotuve Olandijoje? Na, taip, Amsterdame butu idealiausias variantas, bet, zinote, del tikros lietuviskos duonos, balto surio ir t.t. ir pan. gerio, manau, galiu ir puse Olandijos pervaziuoti. A, kita vertus, kaip p. Andrius minejo, juk viskas cia ranka pasiekiama :)

Is anksto aciu uz atsakymus/patarimus.

Martynas
Lietuvisku parduotuviu Olandijoje nera, bet yra rusisku. Jose galima nusipirkt juodos duonos, kuri nors ir skiriasi nuo lietuviskos, bet ne taip jau ir labai. Taip pat jose buna varskes, sviesto, koldunu, glaistytu varskes sureliu, virtiniu, silkes, vytintos zuvies, chalvos, zefyru, baranku ir barankyciu, daktariskos desros, saltienos, raugintu agurku, rusisku ir lietuvisku saldainiu (pvz Zasu kakliuku ar Meska siaureje), konservuotu baravyku ir t.t. ir t.t.
As zinau tokias pardes Amsterdame ir Utrechte.
Utrechte vadinasi Slavianskij dvor. Ji priklauso armenams.
Jie ne tik maistu ir alkoholiu prekiauja, dar turi ivairiu rusisku knygu, CD ir DVD. Be to, veza siuntinius i ivairiausias vietas, iskaitant ir Lietuva. Nuveza iki pat duru.

Jau cia n kartu apie tas pardes kalbejom, skaitykit foruma, o jau paskui klausinekit.
Martynas

Post by Martynas »

Aciu uz atsakymus.

Tik, matot, mano klausimas platesnis - o ar jus pasiilgstat lietuvisko maistelio?

M.
velnias

Post by velnias »

pastoviai maitinuos,kai apsiprasi tai kombinuosis pagal isgales
Post Reply