Balandi spaudziu i Tenerife, o geguzes men i Lietuva. Liko kazka susifantazuot rugsejui, gal spaliui. (Nedrasiai mastau apie Izraeli.)
Vnz nukaksiu paziuret i ta Tenerife. Idomu zvilgtelet kaip laikos isgirti kurortai Las Americas, Los Cristianos, Costa Adeje (La Caleta)... Na ir i izymuji ugnikalni Teide mesiu aki. Tikiuos, kad jis neisiversh kol busiu ten, lyg tai mires jau.
Is viso Gran Kanarijos salyno isirinkau butent Tenerife pagal aprasymus inete. Man pasirode, kad man tiks geriausiai butent sita sala, ypac turint galvoj koki menesi vaziuoju. Noriu turet kuo didesne tikimybe, kad nelis ir kad bus silta, bent +22. Ir noriu, kad butu ne tik jura po nosimi, bet ir kur akis paganyt dienomis, o nakti noriu turet ramybe ir tyla. Be to, norejau,kad butu grazi gamta, o ne kaip menulyje... Man patiko inete rastas teiginys,kad Las Americas kurorte yra 80 rusiu palmiu.
Kanaru salu isidestymas

Las Americas

Las Americas

Costa Adeje

Los Cristianos
Mane labai neramina sita fotke. Arba man vaidenasi arba as ant uolos matau lektuvo seseli.

Teide Nacionalinis parkas įsikūręs Tenerifės saloje. Parko pasididžiavimas Teide ugnikalnis, kuris yra aukščiausias Ispanijoje ir Atlanto vandenyno salose (jis yra trečias pagal dydį pasaulyje ugnikalnis nuo salos pagrindo). Tai vienas iš seniausių ir didžiausių nacionalinių parkų Ispanijoje, žinoma tai svarbi dalis Kanarų saloms. Kitas vulkanas įsikūrę parke (šalia Teide) yra Pico Viejo. Jis yra antras pagal dydį vulkanas Kanarų salose su 3135 m viršūne. Teide yra labiausiai lankomas nacionalinis parkas Ispanijoje, net 2,8 milijono lankytojų per metus.
Vienur rasoma,kad tas ugnikalnis pamires, kitur rasoma,kad aktyvus. Suprask kaip nori...
Wkipedija: Tenerifė - pati didžiausia iš salų, jos centre dominuoja aktyvus ugnikalnis su aukščiausia Ispanijos viršukalne Teide.