Sveikatos draudimas 2011
Sveikatos draudimas 2011
Kadangi jau pranešė, kad sveikatos draudimai kitiems (2011) metams brangs apie 10%, gal būt laikas rinktis kitą draudimo bendrovę?
Čia galima palyginti sveikatos draudimo planų kainas skirtingose firmose:
http://www.consumentenbond.nl/test/geld ... rgelijker/
Pasiūlymus dėl nuolaidų reikia žiūrėti draudimo bendrovių tinklalapiuose.
Čia galima palyginti sveikatos draudimo planų kainas skirtingose firmose:
http://www.consumentenbond.nl/test/geld ... rgelijker/
Pasiūlymus dėl nuolaidų reikia žiūrėti draudimo bendrovių tinklalapiuose.
Re: Sveikatos draudimas 2011
Jie brangsta kasmet. Kokia prasme rinktis kita? Draudimo bendrove reikia rinktis pagal kainos ir teikiamu paslaugu kiekio santyki, o ne vien pagal kaina.Andrius wrote:Kadangi jau pranešė, kad sveikatos draudimai kitiems (2011) metams brangs apie 10%, gal būt laikas rinktis kitą draudimo bendrovę?
-
kregzdutenr1
As tai nemetau jokio tikslo pereiti pas nauja draudeja,nes jau gavau draudimo polisblad ir zinau jog pabrango man 10eur.Beto gaunu korting collectiviteit kiek suprantu delto jog esu sena klijente?Eigen Risico 170 visiems privaloma susimoketi kad ir pas koki draudeja busi apsidraudes.As uz Agis balsuoju 
Gal kas koki linka zino kiek konkreciai kinderopvang ar bso brangs ?Belastingo puslapi narsiau nieko neradau
Man tai labai aktuali tema. 
Gal kas koki linka zino kiek konkreciai kinderopvang ar bso brangs ?Belastingo puslapi narsiau nieko neradau
ne, kolektyvitajt dėl to, kad tavo arba tavo vyro darbdavio CAO turi sutartį su draudiku.kregzdutenr1 wrote: ...Beto gaunu korting collectiviteit kiek suprantu delto jog esu sena klijente? ...
neblogai susitaupo per tą kolektyvumą
Man irgi atejo polisblad.O mums eigen risico : 0,00(het eigen risico is afgekocht).
Collectiviteitskortingen basisverzekering:10,00%
Collectiviteit Gem.Rotterdam Sozawe.Visai nesusije su darbu,vyrui is darbo siule kita kolektyvini draudima.
Collectiviteitskortingen basisverzekering:10,00%
Collectiviteit Gem.Rotterdam Sozawe.Visai nesusije su darbu,vyrui is darbo siule kita kolektyvini draudima.
Man labiausiai patinka Menzis. Bet apie kitus nieko blogo nezinau, gal ir kiti geri.
Man svarbu, kad uz palyginti nedidele draudimo kaina (max 150 euru) nebutu jokios rizikos del galimu operaciju (jeigu kas!) ir dantu tvarkymo. Menzis padengia 1500 euru per metus uz dantu tvarkyma ir leidzia juos tvarkyt bet kokioje salyje. Taipogi dengia reabilitacinius uzsiemimus ir apie 70% uz fiziofitnesa,kai jis paskirtas gydytojo.
Man svarbu, kad uz palyginti nedidele draudimo kaina (max 150 euru) nebutu jokios rizikos del galimu operaciju (jeigu kas!) ir dantu tvarkymo. Menzis padengia 1500 euru per metus uz dantu tvarkyma ir leidzia juos tvarkyt bet kokioje salyje. Taipogi dengia reabilitacinius uzsiemimus ir apie 70% uz fiziofitnesa,kai jis paskirtas gydytojo.
kaip tik siais metais su menziu turiu reikaluGreta wrote:Man labiausiai patinka Menzis. Bet apie kitus nieko blogo nezinau, gal ir kiti geri.
del dantisto kad padengtu tau 1500 reikia tandarts 4 paketa tureti o jis brangus o jai tik taip 1 pasiimus kuris ieina i taip populiaru jongerpaket tai tada galima tik 1 karta per metus pas dantista kontrolei ir tik 4 plombas gali sudeti ir aisku uzmarinimas nemokamas
o kadangi reklamoje buvo visai kitaip parasyta tai labai jau as nusivyliau
Trias jei nori totaal dantista ir dar extra aanvulende paketa pasiimti tai moki tik 135 per menesi,ir visis kitos paslaugos beveik 100 prc kompensuojamos,teks kuo greiciau gryzti is menzio i triasa nes man jis nelabai parankus
taip atsitinka kai skubotai, gerai neisiklausinejas pasikeiti sveikatos draudima manydamas kad bus tas pats tik pigiau
Na taip, reikia imt 4 paketa. Pernai turejau, tai mokejau uz viska 146 per men.velnias wrote:Greta wrote:
..........del dantisto kad padengtu tau 1500 reikia tandarts 4 paketa tureti o jis brangus
...........Trias jei nori totaal dantista ir dar extra aanvulende paketa pasiimti tai moki tik 135 per menesi,
O tu sakai, kad TIK uz 135 gauni toki draudima. Na 11 euru pigiau, ar cia toks didelis skirtumas?
Be to, apsiziurek ar tau Belastingas neturi primoket uz draudima? Pas juos nurodyta nuo kokio metinio uzdarbio kokia pasalpa draudimui priklauso.
Zinau, kad zmones, kurie uzdirba tik apie 12 000, gauna 50% - 70% draudimo imoku sumos, skaiciuojant nuo bazinio paketo.
Belastingas tuos pinigus perveda kas menesi i tavo saskaita. Net jei uzdirbsi 23 000 per metus, Belastingas vis vien kazkiek kompensuos uz draudima, dabar jau neprisimenu kiek. Pas juos yra atlyginimo lubos, nuo kuriu jau nieko negausi. Tos lubos gali keistis, reik dometis. Ir automatiskai nieko negausi, pirma karta turi uzprasyt. O paskui jie patys seka tavo atlyginima ir jei tu lubu nepasieki - gauni kompensacija uz draudima.
aišku nuo sausio 1-osios ir vėl sukilo kainos.
pas mus paprasčiausias draudimas jau pakilo iki € 103,-
o AV Optimaal/AV Tand Extra iki € 147,-
Noriu priminti, kad norėdami gauti kompensaciją už praėjusius metus jau dabar turėtumėte kreiptis.
Viską reikia susitvarkyti iki kovo 1-osios, kitaip nieko negausite.
Pernai mus Belastingas išdūrė, mes internetu kreipėmės vasario vidury.
Sakytum - nepervėlai?
Kur tau.
Jie balandį atsiuntė formą paštu, kurią atseit būtina užpildyti, o paskui atmetė kaip "pavėluotą" prašymą...
Sukčiai!
pas mus paprasčiausias draudimas jau pakilo iki € 103,-
o AV Optimaal/AV Tand Extra iki € 147,-
Noriu priminti, kad norėdami gauti kompensaciją už praėjusius metus jau dabar turėtumėte kreiptis.
Viską reikia susitvarkyti iki kovo 1-osios, kitaip nieko negausite.
Pernai mus Belastingas išdūrė, mes internetu kreipėmės vasario vidury.
Sakytum - nepervėlai?
Kur tau.
Jie balandį atsiuntė formą paštu, kurią atseit būtina užpildyti, o paskui atmetė kaip "pavėluotą" prašymą...
Sukčiai!
nu mano pajamos virsija visas ribas uztat negaunu as jokiu kompencaciju ir man tai visai neaktualu cia kalba ne apie tai, as tik isreiskiau savo pastebejima, cia suma tas 11 uru nelabai budinga, bet sulyginus paketus uz ta suma Trias yra daug palankesnis draudimas uz Menzis