Buto,kambario nuoma

Čia galite pasidalinti gyvenimiška patirtimi, teisiniais, socialiniais klausimais (įstatymai, pašalpos, pilietybė) ir panašiai.
User avatar
Greta
Posts: 3149
Joined: 2010-11-4, 21:11

Re: Buto,kambario nuoma

Post by Greta »

I ta gemeente, kurioje esi priregistruota.
Klajunas
Posts: 3
Joined: 2015-02-26, 10:59

Re: Buto,kambario nuoma

Post by Klajunas »

Jūs čia pergyvent dėl didelių buto nuomos kainų Olandijoje. Bet pagalvokite, kad ten pragyvenimo lygis kitas. Turiu omenyje, kad atlyginimai yra vakarų Europos lygio ir ta būtų nuomos kaina atrodo padoriai visai. Bet butų kaina Vilniuje šiuo metu yra kosminė, ne pagal gyventojų pajamas. Čia tai tikra problema, su kuria susiduria studentų tėvai, net ir dirbantys žmonės, kurie mato, kad iš savo atlyginimo jie nesugebės išsinuomoti buto. Vis daugiau žmonių gyvena su butiokais. Kitaip neįmaonma. Čia yra problema.
gerdunka222
Posts: 181
Joined: 2019-06-11, 15:02

Re: Buto,kambario nuoma

Post by gerdunka222 »

Nuomuojuosi kambarį, nes taip pigiau, ir pastebėjau, smagiau, nei vienai. Turiu dar keturis butiokus. Beje, atvykau su kate. Ir niekam nekliuvo ji, atnešė džiaugsmo, po darbų faina paniurkyt. Tik minusas, kad aš perku jai specialų sterilizuotoms katėms skirtą maistą, o mano chebra mėgsta dar ir savo kokį kasnį pametėt..
edviu
Posts: 40
Joined: 2021-06-28, 11:45

Re: Buto,kambario nuoma

Post by edviu »

buvo sunku mums rasti butą kur priimtų su kate, sakėm, kad ji gera, nesidrąsko, daro reikalus tik į dėžutę su kraiku,kuris labai sulaiko kvapus.. sakiau ir plačiau patiems pasidomėti, na ir galiausiai radom,.
Post Reply