Sveiki tautieciai !!!!!
Sveiki tautieciai !!!!!
sveiki,mano vardas Izabele,man 35 m.kol kas dar esu Lietuvoj,bet po men jau keliauju i Olandija,o keliauju ne pasigrozeti pasauliu,o rimtai isikurti ,rasti darba ir likti .Nes Lietuvoje paprastam darbininkui ,be aukstuju mokslu vargu,vargelis.Tai labai noreciau suzinoti kaip isikurti sioj saly,jei vaziuociau arciau Vokietijos ar gauciau kokio darbo ,prisiskaiciau siame forume visko,bet kad kas parasytu konkreciau apie visa Olandija,apie darbus,nelabai jau ka galima rasti.Lietuvaiciai bukim draugiskesni ir padekim vieni kitiems.Nes tik gyvendami toj saly,galit papasakoti visa tiesa. Sekmes Jums visiems !!!!!!!
-
kregzdutenr1
Re: Sveiki tautieciai !!!!!
Labas,
Manau jog cia daugumas labai draugiskai nusiteikia.
Is smalsumo noreciau paklausti kodel renkiesi Olandija ?
Manau jog cia daugumas labai draugiskai nusiteikia.
Is smalsumo noreciau paklausti kodel renkiesi Olandija ?
Re: Sveiki tautieciai !!!!!
Olandija todel,kad angliskai susikalbu ir dar pazistami jau apsistojo tik ziuresiu kaip jiems pasiseks isikurti,o Anglijoj gal ir gerai,bet tas vaziavimas keliuose kita puse,daug kas nepripranta,as manau taipat bijociau vairuoti,o daugiau kas? Vokietija dabar siulo darbus,bet vel atsitrenkiu i kalbos barjera,o Olandija ir del kalbos ir ziemos nesaltos ir visi tautieciai kiek zinau kai isikuria lieka ir nesiskundzia.