Deja, Olandijos saituose man nepavyko jo rasti. Bandziau ieskot per Android 4.2, bet irgi nepavyko sito daikciuko musu gubernijoje aptikti.
Ji siulo aliexpress.com (ir dar nurauna 30 dolcu uz atsiuntima
Na vienas saitukas siulo siuntima veltui, o tabletas ten kainuoja 70 euru. Cia sakyciau proto ribose. Atsiusti zada max per 2 savaites. Cia atrodo kinu saitas, jie paskelbe, kad iki vasario 4 d. dienos nedirba, nes pas juos Nauju Metu sventes. Bet ta proga daug tabletu ir kt. dalyku parduodami su nuolaida, taigi jei kam dabar reikia - pasidairykit. Nors kiek galima tiket kinu saitu nzn. Kita vertus – gal net labiau galima tiket, nei kokiu nors lietuvisku, rusisku ar lenkisku.
Tik tiek, kad reikes prie kurjerio dezute atplest,kad jis matytu ar yra viduje tas tabletas ir viskas kas ten turi buti...
http://www.everbuying.com/product527903.html
Ebay irgi ta tableta turi, praso 105 dolerius. Ir amazoneje yra. Bet jau kainos toj Amazonej....
Na prisiknisau as butent prie sito tableto todel, kad jame yra viskas ko man reikia uz prieinama kaina:
3G, Wi Fi, Bluetoth, GPS, rezoliucija 1024x 600. Yra 49 kalbos (taigi ir lietuviu ir rusu), yra Wordo ir Excel‘io formatai, galima naudot SIM kortele, taigi galima skambinti su siuo tabletu kaip telefonu ir galima naudotis internetu net ten, kur nera Wi Fi, jei skubiai reikia. Jis skaito pdf failus ir man tai svarbu.
Tai va, jei viska, ka cia surasiau, rasciau kitame modelyje ir tik uz 70 euru, tai zinoma mielai paimciau, man dzin kokia marke. Bet deja, deja...
Ka manot apie prekes uzsakyma Kinijoje?