Nugi as ten tik perdaug karstakokiskai sureagavau del ju laisku.

Be to, as turiu bjauru iproti uzsisakyt sestadieni, o pirmadieni jau rekt kur mano daiktas!

O jie siuncia 2-3 DARBO dienu laikotarpyje.
Viska jie gerai atsiunte, pirmadieni prisiunte man kazkokiu informaciniu laisku visa tunta, o antradieni atkeliavo prekes.
Tik buvo keista,kad kavos aparata atveze vieni, o kava - kiti. Nors uzsakymas buvo vienas ir toj pacioj firmoj. Jokiu babkiu uz atvezima aisku neeme, nes uzsakymas buvo virs 100 euru.
Kavo aparatas veikia puikiai, gerai ir lengvai reguliuojasi kavos stiprumas. Labai mazai sumatochos, viskas labai paprasta. Pupeles i talpikli supili, nustatai koki tam kartui nori stipruma ir nustatai koki nori kavos sumalimo lygi, yra gradacijos nuo 1 iki 10. Vot cia manau ir skiriasi reikalai nuo Klevo aprasyto, kad atseit galima kavos malimo masinele nusipirkt ir ta kava tiesiog uzsiplikyt filtre...
Deja, biski viskas ne taip...
Yra tikrai didelis skirtumas tarp skonio kaip butent kava sumalta. Zinoma, pupeliu rusis irgi svarbu, bet tai jau kazkaip savaime suprantama ir ner ko ne rasyt. Bet vot nuo sumalimo tiek daug priklauso, kad oi oi oi. Staciau as ji ir ant pirmo ir ant trecio ir ant desimto sumalimo lygio... Tai zinokit toks buvo skirtumas, jog atrode, kad visai kita kava geriu ir pagal stipruma ir pagal skoni. Kuo smulkiau kava sumalama, tuos skanesne kava. Tiesiog aromatas kitoks.
Siaip neturiu jokiu pretenziju kavos aparatui. Bet! Yra vienas bet! Jei tuo aparatu noretu pasinaudot pvz mano diedas, kuris anksti iseina is namu, tai nieko gero is to nebutu.

Sis aparatas tikrai skirtas ne seimynai........
Na kadangi kava geriu tik as, tai siuo klausimu viskas gerai.
Bet visi kiti, kas noresit ji pirkt, turekit galvoj, kad kai jis mala kava - girdimumas didelis. Tai trunka neilgai, bet jei kas jautriai miega - atsibus. Priedo, pabaiges gamint kava, jis duoda garsini signala pypt pypt pypt...

Jo atjungt manau neimanoma.
Na jei seimoj visi keliasi kartu, tai problema atkrinta.
Siaip jau turbut visi aparatai, kurie su malimo funkcija, turi sita problema - daro triuksmeli. O ir visi siuolaikiniai turbut pypsi...
Visa kita pas ji aukstumoj!
Man labai patinka, kad gali gamint kava ir is pupeliu ir jau sumalta. Filtras yra pastovus, nemegstu as tu popieriniu. Aisku, popieriniu filtru reikia nusipirkt ir idet juos kas karta (ar viena karta trims naudojimams, ziurint kiek geriat kavos ir kiek bus atlieku) i pastovuji filtra. Nes aparatas, sumales kava, atliekas sumeta i filtra. Taigi geriau tegu meta i popieriu. Ismetei ir vsio, nereik plaut filtro.
Aparatas pats pasirenka kiek reikia sumalt kavos, pagal tai kiek jus uzsisakot kavos puodeliu. Jei paspaudziat ant skaiciaus 2, ka butent as darau, tai jis atseikeja kavos pagal jo nustatytumus dviem puodeliams. Bet vandens kieki turit jus patys pasirinkt, cia jau turesit paeksperimentuot kokio stiprumo norit. Ir beje, galimybe nuolat gaut skirtinga kava pagal vandens kieki ir malimo lygi - labai maloniai nuteikia. Kai is tos pacios kavos gali gaut ivairiu skoniu kava, pagal nuotaika, yra faina.
As pvz ipilu vandens viena arbatini puoda (is tu didziuju) ir spaudziu jam nurodyma - 2 puodeliai. Taigi jo atseiketa kava man yra kaip tik tas ant 1 arbatinio nemazo puodo. Na o kas ipils vandens 1 normalu kavos puodeli ir paspaus 2, tai gaus labai stipria kava. Vnz cia galimos ivairios variacijos.
Puodeliu galit uzsisakyt iki 10. Jei kava pilstysit i normalius kavos puodelius, tai bus kaip tik 10, tokia yra to stiklinio indo talpa.
Viskas lengvai atsidarineja, gerai veikia, viskas lengvai suprantama vien zvilgtelejus, bet yra prideta instrukcija ivairiom kalbom.
Vienintelis minusas - negalit aparato pristumt prie pat sienos ant virtuvinio stalo, jei gana zemai kabo spinteles. Bus sunku ipilt vandeni i rezervuara, kuris yra uzpakalineje dalyje ir yra gana siauras.
Yra budejimo knopke. Kol is rozetes kistuko neistraukiat, ji dega. Man tai nelabai patinka. Is rozetes kas karta traukinet neturiu jokio noro. Bet ir ta sviecianti knopke man nepatinka...
I aparata negalima pilti saldytu pupeliu. Visos kitos pupeliu rusys jam priimtinos.
Vnz yra minusu, yra pliusu, bet pliusu zenkliai daugiau. Nesigailiu nusipirkusi.