Rusų - armėnų parduotuvė plečia paslaugų tinklą

Post Reply
User avatar
Greta
Posts: 3149
Joined: 2010-11-4, 21:11

Rusų - armėnų parduotuvė plečia paslaugų tinklą

Post by Greta »

Rusu- armenu parduotuve Utrechte siulo ivairiu naujoviu.

Jie pvz atveza prekes i namus, galit uzsakyt telefonu. I kai kurias vietoves tereikia pirkt uz 35 eurus ir atvezimas bus dykai, kai kur pirkiniu turi buti uz 100 euru. Pirkiniu sarasas (nzn ar visas ) yra inete.

Taigi, Qlumpy, atkreipk demesi, gali uzsisakyt juodos duonos visa vagoneli, alaus, vytintos zuvies prie alaus, degtines, koldunu, chalvos, daktariskos ir visokiu sunkiu stiklainiu, pvz Ikra baklazannaja, Ikra kabackovaja ir viskas suvaziuos i namus. Kur jie veza produktus galima paziureti skyriuje Bezorgservice.

Be to, jie pradejo dirbt su automobiliais. Jei kam tas aktualu, turekit galvoj, kad jie padeda sutvarkyt visus dokumentus automobilio isregistravimui, kai ji cia nusiperkat. Ir manyciau jie gali padet ir nusipirkt.

Cia neseniai kazkas forume ieskojo pagalbos,kad kas nors padetu maske nusipirkt, t.y. olandiskai pirkejo paklausinetu to ir ano. Tai manyciau cia tiems, kurie nemoka olandu irgi geras variantas.
Tik nepamirskit,kad tie verslininkai armenai, nors ir vaidina rusus, taigi kad neliktumet ir be masinos ir be kelniu.:) As ju NEREKOMENDUOJU, nes nepazistu, jokiu reikalu nesu su jais turejus, tik apsiperku ten. As tik inoformuoju kokias naujienas pamaciau ju saite.

Taipogi nauja ju biznio rušis – jie padeda isinuomot buta Ispanijoje. Kuriam laikui, kur, kaip,kas - nezinau. Bet yra toks skelbimas ir galima dometis kam pvz aktualu ziemai nusiust seima su vaikais i Ispanija pagyvent ar senus tevus is Lietuvos ar kokius nors giminaicius.

Pagavojau,kad Lietuvoje gyvenantiems tevams butu gera tokia dovana, jei pvz isnuomotumet jiems koki butuka Ispanijoje per pacius salcius. Na o maistas, tai koks skirtumas kur jie valgys, juk maistas Ispanijoje kainuoja tiek pat kiek Lietuvoje. Gal net pigiau iseis, jei turguj kasdien pirks sviezias darzoves ir sviezia zuvi. Ir jei negyvens turistu aptuptuose miesteliuose. Tures virtuvele ir viska pasigamins.

Na gal cia durna mano ideja, bet nutariau pasidalint, nes pati noreciau ziemos metu kokia pora menesiu isinuomot buta Ispanijoj, man nuo tu olandisku ziemu jau kaulai baigia sutrunyt. Jei dar tokia viena ziema kaip sita, tai tikrai mirsiu.

Be to, jie surusina mobilius, laptopus, taigi jei kas turit Lietuvoje giminiu , kurie nemoka lietuviu ir anglu, tai cia irgi butu gera dovana.
Taipogi jie uzsiima mobiliu atrisimu.
Viskas apie telefonus/Laptopus skyriuje Service.

Be to, jei kas seimoj vienas esat rusas ir norit antra savo puse ar vaikus pramokyt rusiskai, tai jie atidare mokyklele,kurioje moko rusu kalbos.
Be to, organizuoja olandu kalbos kursus, kuriuose desto rusu kalba. Pradedantiems tai isigelbejimas, jei aisku jie moka rusu. Be to, jie akcentuoja,kad mokina olandu iki labai aukstu lygiu.
Mokykleles yra Utrechte , Amersfote ir Hilversume. Butent Hilversume yra mokinama olandu kalbos ir ten grupes gali lankyt ne tik vaikai, bet ir ir pensininkai. Olandu ten mokoma per rusu kalba. Nustatomas visu lygis, suskirstoma i grupes. Sita info rasite skyriuje Russische shool in Hilversum.

Be to, galite gauti buchalterines paslaugas, patarimus, to ieskokite nuodoje buchhalter.nl.

Visos tos papildomos nuorodos (saitai) sudeti i skyriu Links.

Dar kaip suprantu jie turi savo kirpykla Jasmina ir ieko darbuotoju, bet reikalauja ne tik rusu, bet ir armenu kalbos ziniu.
Kaip bebutu, gal kai kam nuejus i kirpykla maloniau kalbet rusu kaba, nei olandu, nes su olandemis siaip jau sunku susikalbet del kitokio mentaliteto, beveik visada gauni ne tai, ko norejai.:)
Ta kirpykla irgi Utrechte, adresu Amsterdamsestraatweg 246.
O pati parduotuve toj pacioj gatvej Nr.316.

http://www.slavjanskidvor.nl/index.php?p=9

http://www.kapsalonjasmina.nl/
Post Reply