Marija kirpeja is Tilburgo

Čia gali prisistatyti nauji forumo nariai.
Post Reply
Marija

Marija kirpeja is Tilburgo

Post by Marija »

Sveiki visi,

Labai nuobodziauju Tilburge, gal yra kas netuoliese? gal yra tokiu pat mamyciu su vaikais? Esu kirpeja, dirbu namuose pas save arba as Jus aauginu dvi paneles 5 ir 6 metuku.
Man cia labai liudna be seimos ir draugu, nesuprantu olandiskai.
Taip pat noreciau ka nors dirbti, bet ne kvailo, pati esu baigusi KTU drabuziu dizaina ir technologija o visa gyvenima pradirbau KMU dabar sveikatos institutas vaistyneje
kestaskiesa

Re: Marija kirpeja is Tilburgo

Post by kestaskiesa »

labas toke linksma salis o tu liudi,gerai butu su tavimi susipazinti nes babajei cia kaip apkerpa tai nei bek nei rek:) tai viena su vaikuceis giveni cia?
svajux

Post by svajux »

Sveiki.
Ir as noreciau labai susipazinti.. man irgi liudna cia.. Gyvenu west Tilburge ir kazkaip pasiilgau lietuviu :) Butu malonu su kuo nors susipazinti :)
marta

Post by marta »

sveiki as taip pat noreciau I draugija:) gyvenu valanda kelio nuo jusu;) taip pat vienai liudna, gal kontaktais pasikeiciam?:)
Greta

Post by Greta »

Cia daugumai iki Tilburgo 1 valanda kelio. ;)
lilijabanyte

Post by lilijabanyte »

Sveiki, gyvenu Tilburge jau beveik du metus, neturiu jokių pažinčių ir kontaktų su lietuviais. Būtų tikrai smagu ir malonu pabendrauti ir susitikti su tautiečiais, o ir kirpykloj senai buvau ;) :clap:
lilijabanyte

Post by lilijabanyte »

svajux wrote:Sveiki.
Ir as noreciau labai susipazinti.. man irgi liudna cia.. Gyvenu west Tilburge ir kazkaip pasiilgau lietuviu :) Butu malonu su kuo nors susipazinti :)
Ei, susisiekiam, gyvenu Tilburg noord ;)
Post Reply