Mokykla vaikams

Diskutuokime, pasidalinkime patirtimi ir patarimais
User avatar
Greta
Posts: 3149
Joined: 2010-11-4, 21:11

Re: Mokykla vaikams

Post by Greta »

Valstybines mokyklos Olandijoje geros, nors gal aisku visko pasitaiko...
Jei vaikas komunikabilus, nebus jokiu problemu. Dazniausiai visi geranoriskai padeda ismokt kalba, ypac patys bedraklasiai. Mokytojai irgi labai geranoriski. Tik turi buti glaudus tevu- mokytoju kontaktas, bendradarbiavimas, turit labai dometis savo vaiku, jo elgesiu, pasiekimais, hobi, santykiais su kitais vaikais ir t.t. Tik neparauskit del pastabu, nepulkit vaiko bausti ir barti! Ir dar neduok dieve mokytojos akivaizdoje...............

Jei ateisit i mokykla pora kartu per metus - bus negerai. Turit nepamirst ir savanoriskos, neapmokamos veiklos mokyklos labui: kai kazkas organizuojama nebukit nuosalyje, bukit kartu su visais ir maloniai bendraukit, net jei jums nesuprantama del ko visi tokie linksmi ir kas tame idomaus ka jie daro. Po n metu ir jums bus idomus paprastas, neitemptas, beprobleminis gyvenimo budas.... ;) T.y. problemas tik sprendziat, bet ju nesureiksminant, del ju nedauzant galvos i siena, o sypsantis, sakant bei galvojant: viskas bus gerai.
Gyvenimas yra geras, kai i ji ziurime teigiamai. Daugiau nieko nereikia. O vaikas bus laimingas, jei tevai i viska ziures teigiamai, viska ir visus girs.
Klevas
Posts: 781
Joined: 2012-05-30, 10:37

Re: Mokykla vaikams

Post by Klevas »

Greta wrote:O kam tos prenumeratos? Daugybe NY televiziju galima ir dykai internete paziuret. Nezinau ar televizija pades pramokt kalba tam, kuris is vis jos nemoka. As abejoju.
Na bet jei pades, tai kodel ne. Viska galima bandyt.

http://www.kijktvonline.nl
NY shiaip NewYork reishkia, o ne NYderlandai. Nyderlandai turi zhenkla NL

Interneto daug TV nesimato uzh Olandijos ribu, tai galu gale atsibosta, nervuoja ir nesinori zhiuret.

Prenumerata TV nedaug kainuoja o nauda bus didele.
User avatar
Greta
Posts: 3149
Joined: 2010-11-4, 21:11

Re: Mokykla vaikams

Post by Greta »

Nauda didele? Na nezinau, cia kaip kam... Lietuvoje per interneta as matau labai daug Olandijos tv kanalu, pradziamoksliui ju tiek ne nereikia.
RamuneX
Posts: 1
Joined: 2014-08-3, 12:26

Re: Mokykla vaikams

Post by RamuneX »

Sveiki, zadame gyventi netoli Deurne miesto Olandijoje, apie 50km nuo Eindhoveno. Gal kas zinote gera olandiska pradine mokykla Deurne? Aciu
User avatar
Greta
Posts: 3149
Joined: 2010-11-4, 21:11

Re: Mokykla vaikams

Post by Greta »

RamuneX wrote:Sveiki, zadame gyventi netoli Deurne miesto Olandijoje, apie 50km nuo Eindhoveno. Gal kas zinote gera olandiska pradine mokykla Deurne? Aciu

Geros mokyklos yra tik privacios. Sitame miestelioke ju gali ir nebuti.
Valstybiniu pagrindiniu mokyklu Deurne yra net 10, nes jos nedideles. Valstybines visos vienodos, reikia rinktis tik pagal destymo metoda, kuriu Olandijos valstybinese mokyklose yra du. Susirask inete ir gerai isigilink.
User avatar
tadmantas
Posts: 1
Joined: 2022-04-5, 13:05
Contact:

Re: Mokykla vaikams

Post by tadmantas »

Kodėl geros tik privačios? Norit pasakyt, kad Olandijos švietimo sistema yra silpna?
Post Reply