Labas visiems.
Kas TU?
Re: Kas TU?
Sveiki. Esu Saulius. Ruosuosi pas jus
. Nepykit del prisistatymo ,bet jis man primena anonimini priklausomybiu kluba (nieko nenoriu izeisti ar uzgaulioti, cia tik mano nuomone). Esu .... nezinau kas, bet bandau isgyvent neisloses teleloto ar dar kazkokiu "s".
Labas visiems.
Labas visiems.
labas Saulens! Pirmą kartą matau čia tokį kaip tu puikų kandidatą (tavo filosofija 100% olandiška), būtent tokie Olandijoj ir skinasi kelią!
Sėkmės! Rašyk ir neužimiršk mūsų čia!
Sėkmės! Rašyk ir neužimiršk mūsų čia!
Labas Sauliau, sveikas prisijunges ir sekmes igivendinant savo planus! 
Sveiki, visai netiketai radau si foruma, na ir kaip ir visi forumo naujokai nusprendziau prisistatyti visuomenei
1) ewka - Ieva, 31m.
2) Gyvenu Deventer'yje (overijssel)
3) Pirmi įspūdžiai atvykus į Nyderlandus... tai buvo pries gerus 8 metus, kaip ir daugumai atvykeliu viskas mirgejo vaivorykstes spalvomis, kvepejo levandomis ir roziu ziedlapiais
. Dabar viskas kitaip
4) Kodėl pasirinkau Olandiją? ogi nieko nesirinkau , tikslas buvo kaip tik Anglija. Olandijoj masina uzlinko negalejom testi keliones
5) Siuo metu turiu darba ir auginam 2 vaikus.
6) Kaip įsivaizduoju save po penkerių metų... ? Vis dar dirbu ir toliau gyvenu.
Zodziu ivaziavau i olandiska sistema, net LT siek tiek svetima pasidare (kaip bebutu liudna). Yra planu grizimui bet tai zymiai veliau....
Butu smagu surasti bendraminciu.
1) ewka - Ieva, 31m.
2) Gyvenu Deventer'yje (overijssel)
3) Pirmi įspūdžiai atvykus į Nyderlandus... tai buvo pries gerus 8 metus, kaip ir daugumai atvykeliu viskas mirgejo vaivorykstes spalvomis, kvepejo levandomis ir roziu ziedlapiais
4) Kodėl pasirinkau Olandiją? ogi nieko nesirinkau , tikslas buvo kaip tik Anglija. Olandijoj masina uzlinko negalejom testi keliones
5) Siuo metu turiu darba ir auginam 2 vaikus.
6) Kaip įsivaizduoju save po penkerių metų... ? Vis dar dirbu ir toliau gyvenu.
Zodziu ivaziavau i olandiska sistema, net LT siek tiek svetima pasidare (kaip bebutu liudna). Yra planu grizimui bet tai zymiai veliau....
Čia bene keisčiausia emigracijos istorija, kokią tik besu girdėjęsewka wrote: ...
4) Kodėl pasirinkau Olandiją? ogi nieko nesirinkau , tikslas buvo kaip tik Anglija. Olandijoj masina uzlinko negalejom testi keliones![]()
...
Labas ewka. Itariau kad tai mano brolis (Evaldas, bet vadinam nuo mazumes evka
), bet pasirodo kad visai net nepanasu
. Vienaip ar kitaip sveika prisijungus.
Gerai butu daugiau suzinot kokios tos tavo "mintys" kad atsirastu bendraminciuewka wrote:. . .
Butu smagu surasti bendraminciu.[/quote]
Gerai butu daugiau suzinot kokios tos tavo "mintys" kad atsirastu bendraminciu
. Vienaip ar kitaip sveika prisijungus.[/quote]
Visai nenustebau sulaukus tokio atsakymo
matau draugausim
Butu smagu surasti bendraminciu.[/quote]
Gerai butu daugiau suzinot kokios tos tavo "mintys" kad atsirastu bendraminciu
Visai nenustebau sulaukus tokio atsakymo
matau draugausim
Faina, kad kazkam maške ir Olandijoj užlužta, ne vien Anglijose.
Na kaip bebutu - smagu, kad zmonems pasiseka ir Olandijoje isikurt ir darbus rast.
Siaip Olandija nelabai lengva salis ir nelabai draugiska svetimiems, nors to gal is pirmo zvilgsnio ir nesimato...
Na kaip bebutu - smagu, kad zmonems pasiseka ir Olandijoje isikurt ir darbus rast.
Siaip Olandija nelabai lengva salis ir nelabai draugiska svetimiems, nors to gal is pirmo zvilgsnio ir nesimato...
Esu Tomas 20m. Gyvenu: 's-Hertogenbosch. atvaziavau meteliam uzsidirbti pinigu, daug planu neturiu, bet vienam cia liudna be lietuviu, gal kas gyvenat netoliese?:))
Esu Eivydas, gyvenu Amsterdame įstojau į universitetą, planuoju sužinoti daug žinių