Sveiki

Čia gali prisistatyti nauji forumo nariai.
Greta

Re: Sveiki

Post by Greta »

Inga wrote:Nu va ir prisijuokiau beskaitydama. :D

Cia - turejau uomeny Olandijoj. Foruma tikriausiai susiradot kaip ir as, po interneta lakstydami arba is draugu.

As gyvenu Haarlem-e.

O kaip/kada susitikimus organizuojat? Ka veikiat tada? Ar daug zmoniu ateina? Ar ta pati grupe gyvenanti Olandijoj (bent jau baze)?

Dekui, kad taip draugiskai priimat.

Inga
Na faina, kad supranti jumora ir pasijuokei, toks ir buvo tikslas.
(Nekreipk demesio i trolius, yra cia tokiu pribabachnutu, kurie temomis nesidomi, o tik siaip dergiasi ir vis pasiukslina forume.:lol: )

Ka del forumo, tai ji kaip kas surado, kai kurie per kitus forumus. ;)

Harleme esu buvus keleta kartu. Atrodo butent ten yra kataliku baznycia, kuri man pati graziausia Olandijoje ir visoje Europoje. Nors siaip jau dabar Harleme gyvena beveik vien evangelikai liuteronai ir jie stengiasi sita kataliku baznycia kaip imanydami uzgozti, nereklamuoti, sumenkinti...
Siaip to miesto nespejau perprast ir pazint.

Apie kokius susitikimus kalbi? Cia juk forumas. Virtuali erdve. Cia ateina tie, kuriems netruksta draugu reliame pasaulyje. Cia juk ne pazinciu saitas. Na gal kas ir nutars draugaut, bet kol kas nieks nesusitikineja. Bent jau man taip atrodo, ka cia gali zinoti... ;) Bent jau nieks nesigiria.
Inga

Post by Inga »

Labas,

O kas arciau Haarlem-o gyvenat? Galetumem susitikt, lietuviskai paplepet, teraskej pasedet.

Inga
Andriuxa

Post by Andriuxa »

kazkokia makaline gavosi siame puslapije,kazkam vaika reikia gelbeti,kitas vinis kazkur kisa,kazkam galva pelenais apkrate,na tikra kose gavosi(berots zirniu)
Andriuxa

Post by Andriuxa »

Kiek kilu nuo Lisse iki Harlemo?
ausra79

Re: labas

Post by ausra79 »

Kiek matau tai cia Inga tavo zinutes pries pora metu rasytos ,bet jei gyveni vis dar Haarleme ir nori susipazint su lietuvaiciais, tai cia ju yra :) . butu malonu ta rateli ir praplatinti.
ewka

Post by ewka »

Laba, cia apie susipazinimus.... siaip butu malonu.
Pati turiu 2 vaikus vienam 7 menesiai kitam 2,5 metu gyvenu Deventeryje.
Post Reply