Na faina, kad supranti jumora ir pasijuokei, toks ir buvo tikslas.Inga wrote:Nu va ir prisijuokiau beskaitydama.![]()
Cia - turejau uomeny Olandijoj. Foruma tikriausiai susiradot kaip ir as, po interneta lakstydami arba is draugu.
As gyvenu Haarlem-e.
O kaip/kada susitikimus organizuojat? Ka veikiat tada? Ar daug zmoniu ateina? Ar ta pati grupe gyvenanti Olandijoj (bent jau baze)?
Dekui, kad taip draugiskai priimat.
Inga
(Nekreipk demesio i trolius, yra cia tokiu pribabachnutu, kurie temomis nesidomi, o tik siaip dergiasi ir vis pasiukslina forume.
Ka del forumo, tai ji kaip kas surado, kai kurie per kitus forumus.
Harleme esu buvus keleta kartu. Atrodo butent ten yra kataliku baznycia, kuri man pati graziausia Olandijoje ir visoje Europoje. Nors siaip jau dabar Harleme gyvena beveik vien evangelikai liuteronai ir jie stengiasi sita kataliku baznycia kaip imanydami uzgozti, nereklamuoti, sumenkinti...
Siaip to miesto nespejau perprast ir pazint.
Apie kokius susitikimus kalbi? Cia juk forumas. Virtuali erdve. Cia ateina tie, kuriems netruksta draugu reliame pasaulyje. Cia juk ne pazinciu saitas. Na gal kas ir nutars draugaut, bet kol kas nieks nesusitikineja. Bent jau man taip atrodo, ka cia gali zinoti...