Ieskau darbo

Siūlo, ieško darbo
User avatar
Coollux
Posts: 57
Joined: 2010-12-29, 16:52
Location: Eindhoven

Re: Ieskau darbo

Post by Coollux »

Qlumpyz wrote:mane domina jusu nuomone, jeigu teoriskai rinktis veiklos sriti, kur geriau dirbti HR (vaikyti rusus po fabrikus Olandijoj) ar prekyboj (pardavineti olandiskas darzoves Rusijoj)?
Dirbu pardavimu skyriuje, olandiskoje imoneje, eksportuojancioje produkcija i daugeli saliu, iskaitant ir Rusija. Tad galiu pasakyti, kad jeigu savo portfelyje netureciau kitu rytu Europos saliu, ieinanciu i ES, butu gana kudai. Rusija savo strategijos nekeicia - ju popierizmas vienas bjauriausiu koks tik gali buti, vyriausybes sprendimu priemimo numatyti neimanoma - visa importines produkcijos sertifikacijos sistema keicia kas kelis metus, kad tik pinigu is uzsienio imoniu susirinktu. Tai uzima laiko, kainuoja pinigu, su muitine prazilti galima ir t.t. O darzoves - isvis delikatus reikalas, kaip ir visa zemes ukio/maisto pramone (tereikia prisiminti visai neseniai galiojusi mesos importo draudima, ar grudu eksporto apribojimus). Tad mano nuosirdi nuomone butu - jeigu tie pardavimai neapsiriboja vien Rusija ir gali dirbti su kt.EU salimis, tuomet gerai. Bet jeigu tik Rusija - tuomet jau geriau lenkus po fabrikus varinet...
Qlumpyz
Posts: 1156
Joined: 2010-10-30, 22:55

Re: Ieskau darbo

Post by Qlumpyz »

ar Collux dirbi su maisto ar nemaisto prekėm?
manau, kad yra didelis skirtumas.

antras dalykas, įmonės dydis ir patirtis, jeigu įmonė jau virš 10 metų prekiauja Rusijoj, tai visi tie navarotai jau yra žinomi ir praeitas etapas. todėl ir ieško žmogaus, nes tai dainelė be pabaigos...
User avatar
Greta
Posts: 3149
Joined: 2010-11-4, 21:11

Re: Ieskau darbo

Post by Greta »

Qlumpyz wrote:
antras dalykas, įmonės dydis ir patirtis, jeigu įmonė jau virš 10 metų prekiauja Rusijoj, tai visi tie navarotai jau yra žinomi ir praeitas etapas. todėl ir ieško žmogaus, nes tai dainelė be pabaigos...
Ka siuo atveju turi galvoj su ta fraze "dainele be pabaigos"?

Siaip jau patariu gerai pagalvot pries prarandant ta darba,kuri dabar turi ir einant i toki neaisku................. Jei ten nepavyks ar galesi grizt i ta,kur dabar dirbi? Ka darysi jei negalesi?
Manau, kad is geru darbu zmones nebega... Jei ta firma 10 metu prekiauja Rusijoj tai kur dingo darbuotojas rysiams su Rusija?

Kalbant apie Rusija VISI navorotai niekad negali buti zinomi, nes ten verslo istatymai keiciasi kas antra nakti kaip ir Lietuvoje, taigi kazkuri grazu ryta atejes i darba gali suzinot, kad kuku, kapec kotionku, viakat uze ne budet...:) Kalbant aiskiau: biznis baigesi, nes pvz uzdetas toks muitas tavo silosui, kad jis 3 kartus didesnis uz pati silosa. Kad pvz apsaugot vietinius ukininkus ar kazkas panasaus.
Taip jau neseniai buvo su vezejais is Lietuvos, kai jie susirikiavo prie Rusijos pasienio ir staiga suzinojo, kad vakar vakare gime naujas isakymas, t.y. padidejo muito mokestis ir tai visa ju darba daro nepelninga... Ir jie vargsai nezinojo ka daryt, net ir apsisukt, kad grizt ten buvo neimanoma... O ju darbdaviai bimbino jiems i mobilius ir davinejo skirtingas komandas: grizk... stovek... vaziuok........... Vnz buvo kiles didelis chaosas, is lovos buvo isversta Grybauskaite. ;)

Taigi kaip sake collux, jei darbas vien su Rusija, tai geriau galvos i ta kilpa nekist.
edviu
Posts: 40
Joined: 2021-06-28, 11:45

Re: Ieskau darbo

Post by edviu »

vis girdžiu, kad nėra gerų pardavėjų. jei nueitumėt į mokymus, šiek tiek pasipraktikuotumėt, manau ir b2b pardavimai taptų gera vieta darbui. tik faktas, kad reikia tobulintis..
Post Reply