gyvenimo pradzia Olandijoje

Čia galite pasidalinti gyvenimiška patirtimi, teisiniais, socialiniais klausimais (įstatymai, pašalpos, pilietybė) ir panašiai.
User avatar
Greta
Posts: 3149
Joined: 2010-11-4, 21:11

Re: gyvenimo pradzia Olandijoje

Post by Greta »

Na jei gerai moki olandų, tai gali pradėt bet kokį smulkų verslą.
Torpeda
Posts: 11
Joined: 2011-05-11, 10:18

Re: gyvenimo pradzia Olandijoje

Post by Torpeda »

Reikia admino sitame forume perskaicius tema supranti,kad intelektuolai issilavine (kurie ziuri i klausimu uzdavejus is auksto) leidzia sau klysti ir rasyti bile ka bile kur ta pati per tapati kalbeti.
Kad ir kokia tema bebutu rasi tas pats per tapi lietuviai zulikai,banditai zmonas musa alkoholikai triuksmadariai 0 pozityvo tik ziurejimas ir slykstejimasis kitu gyvenimais nebutu lietuviai :D Atsigaukit ir dziaukites, kad negyvenat tam bardake kuri pastoviai linke komentuoti.Arba pencininkai cia susirinke jau savo metus atsvente atbaliavoje sedi ramiai ir dyvijasi kokie lietuviai blogi neminesiu vardu paskui atskris vartaliotas ir issivartys betkokiu budu betkokia kaina.Daugiau pozityvo zmones. Olandai normalus zmones nelyskit jiem i dusia, ar uzpakali gyvenkit savo gyvenimus ir nesukit galvos kas ka sako.Olandija puiki salis ,dviraciu takai,nemaza pramogu,renginiu koncertu kas yra aktyvus ras ka veikti nedejuos, kad niuru daug lyja ir taip toliau.Bet jei pries infarktiniai jiem ir menulyje bus blogai nes dejuos jetus jetus zemeje daug neissilavinusiu besmegeniu buduliu kaip ta problema spresti ir stebisi kitais sau sukdami galvas kur galetu uzsiimti naudingesniais dalykais.Labai matosi issilavinusieji daznai menkina zmogu su mazesniu supratimu gyvenimo ,siaip gyvenimiskose situacijose nesusidurusiu,galbut nebuvo zmoniu artimu kas jam patartu, bet ne pasitycioja tipo durnas,asilas tokiu gimiai tokiu ir mirsi mes nemirtingi, mes protingi issilavine, nors gal vergaujate pinigams ir negyvenate taip kaip norite nors ir turite visko ko jums reikia.
Kornelija
Posts: 1
Joined: 2016-06-22, 21:32

Re: gyvenimo pradzia Olandijoje

Post by Kornelija »

Aš irgi kartas nuo karto susimąstau apie smulkaus verslo kūrymą Olandijoje. Aišku, tai užseniečiui šimtą kartų sunkiau nei vietiniam, tuo labiau ir finansų reikia, nes čia jau kreditams akcijos nepadės. Būtų įdomu išgirsti kieno nors istoriją, kas bandė kurti verslą čia.
jonaskaipjonas
Posts: 1
Joined: 2016-07-25, 20:03

Re: gyvenimo pradzia Olandijoje

Post by jonaskaipjonas »

Sveiki,

O ar yra galimybė gauti BSN jei dar neturi nuolatinės gyvenamosios vietos? Jei taip tai kokiu būdu?
gerdunka222
Posts: 181
Joined: 2019-06-11, 15:02

Re: gyvenimo pradzia Olandijoje

Post by gerdunka222 »

Aš kai išvažiavau į Olandiją, turėjau pas ką važiuoti, mano draugas ten jau buvo įsitvirtinęs, man beliko atvažiuoti. Susitvarkiau viską ką įmanoma, dantis, plaukus, pasitikrinau sveikatą ir išvykau. Daug pasitikėjimo savimi davė kokybiškas dantų implantavimas, kuriam labai ilgai taupiau, ir prieš kuriantis naują gyvenimą norėjau pašalinti kliūtį drąsiai visiems šypsotis.. Tai palinkėčiau nebijoti ir daryti tai, ką jaučiate.
edviu
Posts: 40
Joined: 2021-06-28, 11:45

Re: gyvenimo pradzia Olandijoje

Post by edviu »

kai nori gerai įsikurti, ta kaina tokia gaunasi, kad pakuojiesi į kartonines dėžes daug savo daiktų, mokaisi kalbą, kad nuvažiavęs jaustumeisi kuo geriau.. jei turi pažinčių ten, faktas, kad įsikūrimas yra lengvesnis
Post Reply