Houten

Čia galite pasidalinti gyvenimiška patirtimi, teisiniais, socialiniais klausimais (įstatymai, pašalpos, pilietybė) ir panašiai.
Post Reply
kuistukas
Posts: 1
Joined: 2014-12-15, 16:58

Houten

Post by kuistukas »

Zinau galbut si tema nesulauks susidomejimo, nes visos kitos apie didelius miestus. Mano vyras gavo pasiulyma kol kas laikinai padirbet Olandijoj ir as atvaziavau kartu. Kol kas labai trumpai cia esame, bet laisvu metu stengiames pazint naujas vietas, pasivazinet. Gyvenam Utrechte dabar laikinai, bet firma siulo nebloga varianta Houtene. Nieko apie si kaimeli nezinom. Gal yra buvusiu, pazistanciu? Vaziuosim ateinanti savaitgali pasizvalgyti ten. Gal netycia kas gyvenat, esat gyvene? Ar nebus taip kad mazam miestely busim vieni is nedaugelio uzsienieciu ir zmones bus nelabai tolerantiski? Esam dar gana jauni, zinoma nesinoretu kad tai butu visai mires kaimas.
Planuojam pavaiksciot, apsiziuret, gal patarimu ka idomesnio butu galima ten nuveikt aplankyt? Aciu ;)
Klevas
Posts: 781
Joined: 2012-05-30, 10:37

Re: Houten

Post by Klevas »

kuistukas wrote:Gyvenam Utrechte dabar laikinai, bet firma siulo nebloga varianta Houtene.
Tai jis juk shalia Utrecht, tai jus beveik ten ir gyvenate,
Nuvazhiuot galit kelis kartus pasivaikschiot ir isitikint, kad gatveje nestovi automobiliai su lenkishkais ar lietuvishkais ar rumunishkais numeriais, kad nevaikshto treninguoti buduliai, ar net visai i europiechius nepanashus asmenys.

O olandai tai visur draugishki, kol su jais nepradedi sveikintis. Jei padarius kokia nesamone jie ishvies policija, tai visai nereishkia nedraugishkumo, tiesiog policija skirta spresti nesutarimus draugishku budu.

Nesuprantu, kokia problema gyvenant 5 km nuotoliu laika toliau leisti Utrecht? Ar gyvenant Vilniaus priemietyje ten buna kas veikti nepashokus i Vilniu?
User avatar
Greta
Posts: 3149
Joined: 2010-11-4, 21:11

Re: Houten

Post by Greta »

Klevai, tu ka tiki, kad yra tokiu durneliu, kurie rimtai uzduotu toki klausima ir klaustu ar verta keltis is Aleksoto i Dainava, nes darba Dainavoj pasiule? xe xe xe
Kaip pastebejau cia kazkas zaidzia su tais klausimais, bet matyt jau stinga fantazijos, tai vis durnesnius klausimus isgalvoja. Matyt kazkas, kas suinteresuotas, kad forumas nors kazkiek kvepuotu...
User avatar
lustas
Posts: 1
Joined: 2023-02-23, 11:07

Re: Houten

Post by lustas »

Tai kad kažkokių specifinių žmonių neišvengsi niekur. Nebent į ašigalį išsikelsi gyventi.
Post Reply