Kalėdinė dovana

Čia galima plepėti apie viską. Tik diskusijoms, kurios netinka į kitas temas.
Post Reply
Klausimynas
Posts: 1
Joined: 2021-12-22, 11:49

Kalėdinė dovana

Post by Klausimynas »

Sveiki,
Ieškau savo vyrui liemenės, kurią dovanočiau per kalėdas. Vyras dirba logistikos srityje, su kroviniais ir galvoju, kad būtų pakankamai praktiška įdėja padovanoti būtent liemenę, nes darbas pusiau lauke, pusiau viduj :) Esu neblogų radusi https://www.oyster.lt/darbo-drabuziai/d ... menes.html , gal buvote iš čia pirkę ir žinoti, ar greitai atkeliauja prekės? O jeigu esate atradę geresnių variantų, tai būčiau dėkinga jeigu pasidalintumėte :)
Gražių švenčių :D
KarolisK
Posts: 3
Joined: 2022-02-3, 09:18

Re: Kalėdinė dovana

Post by KarolisK »

Jei kada ieškosit laisvalaikio dovanų, tai knygos visada gera idėja. Dažnai dovanoju artimiesiems ar sulaukiu naujų knygų rekomendacijų, kurias nekantraju pats nusipirkt ir greičiau perskaityt. Nors pagrinde skaitau fantastiką, perkuknyga.lt atrandu naujų kitų žanrų knygų geromis kainomis, kurias labai greitai pristato.
Meshkius
Posts: 138
Joined: 2018-05-25, 13:40

Re: Kalėdinė dovana

Post by Meshkius »

Darbo kolegoms galima dovanoti prabangų rašiklį. Bent aš labai mėgstu tiek dovanoti, tiek gauti tokias dovanas. Dažniausiai renkuosi eurobiuras.lt internetinėje parduotuvėje tiek dovanoms, tiek kasdienėms reikmėms
Stewartttt
Posts: 11
Joined: 2021-09-30, 08:54

Re: Kalėdinė dovana

Post by Stewartttt »

Kokią vertingiausią dovaną esate gavę? Pernai padovanojau žmonai naudotą automobilį. Žinau, kad ne visi nori pirkti naudotus automobilius, bet ir tokie automobilo yra kokybiški. Jei norite sužinoti daugiau, rekomenduoju apsilankyti longo svetainėje.
gerdunka222
Posts: 181
Joined: 2019-06-11, 15:02

Re: Kalėdinė dovana

Post by gerdunka222 »

labai puikia dovana galėtų būti elektrinis paspirtukas, praktiškai kiekvienas mieste gyvenantis žmogus puikiausiai panaudotų ar keliaudamas į darbą, ar tiesiog laisvalaikiu explorindamas naujas vietas.. https://ekoride.lt/produkto-kategorija/aksesuarai/
Zumas
Posts: 2
Joined: 2022-08-25, 12:12

Re: Kalėdinė dovana

Post by Zumas »

As tai galvoju apie smulkesnes dovanas savo draugelkoms. Manau puikiai tiktu namu kvapai, ivairiu ju bina, su lazdelemis, purkiamu ir pan. Planuoju sioje internetineje parduotuveje pirkti: https://aromika.lt/. Anksciau nera teke, bet geru atsiliepimu girdejau :)
Post Reply