Geras nebrangus kavos aparatas

User avatar
Greta
Posts: 3149
Joined: 2010-11-4, 21:11

Re: Geras nebrangus kavos aparatas

Post by Greta »

Klevai, tavo tas kavos malunelis yra atgyvena. Jis turi tik viena malimo funkcija. Tai pirma. Antra - visa ta knisliava kaip 19 amziuje - perpilinek sumalta kava i kita aparata ...........
Na o kas del to, kad pirkt jau sumalta kava, tai lygiai taip pat galima nueit i restorana ir gert ju marmala, nereikes jokios kavos namuose turet. :D
Jau sumalta kava turi tik 30% to kavos skonio, kuri turi ka tik sumaltos pupeles.
O jei pavyksta nupirkt geras pupeles, tai kavos skonis net su nebrangiu, uz 100-120 euru aparatu, yra labai puiki.

Na kas gali nusipirkt gera kavos aparata uz 10 euru - tai sekmes, pirkit. :clap:
Klevas
Posts: 781
Joined: 2012-05-30, 10:37

Re: Geras nebrangus kavos aparatas

Post by Klevas »

mano mintis buvo kita. Nereklamuoju to 10 euru aparato, tik sakau, kad tas 100 euru yra TOKS PAT SH kaip ir uzh 10 euru.
Normalus zhmones tokiu neperka, perka tie kas aplamai neskiria kavos skonio ar turi finansiniu sunkumu ar aparata laiko darbe kur gali kas pavogti.

Sutinku, kai kas sunkiai verchiasi ir jam tada reikia aparato uzh 10 euru, bet kam tada moketi 100 ??? Uzh maluneli ir tureti ta pati???
Kokia kokybe su filtriniu aparatu? Tai jau zhemiausia klase ir ten pupeliu tikrai nereikia, tiks malta.

Jei jau turi shimta tai susirask dar koki 80 minimu ir nusipirk NORMALU Espresso aparata, kuris kava daro su 15 bar spaudimu, parenka vandens temperatura o ne kazhkoki 10 eurini filtrini plius su maluneliu.
manau, kad toks aparatas tai tikra apgavyste. ZHmones nesupranta skirtumu ir jiems kisha levaka.
Teko gaishti laika ieshkant ir skaitan aptarimus, bet tokios nesamones niekas net neaprashinejo. na malunelis tai galvoja toks kaip kiti, deja deja
Klajunas
Posts: 3
Joined: 2015-02-26, 10:59

Re: Geras nebrangus kavos aparatas

Post by Klajunas »

Nusipirkau šveicarišką JURA kavos aparatą. Kažkas užstrigo ir nebeišleidžia visos kavos. Dalį išleidžia, o dalies - ne. Šiame puslapy pirkau tai, manau, kad ir kavos aparatų remontas čia turėtų būti teikiamas, ar bent jau info apie jį. Gal teko susidurti su šiuo puslapiu, ar su specializuotomis JUROS kavos aparato taisyklomis? Kur jos yra?
Klevas
Posts: 781
Joined: 2012-05-30, 10:37

Re: Geras nebrangus kavos aparatas

Post by Klevas »

Gal tu jo neishvalei?
User avatar
Greta
Posts: 3149
Joined: 2010-11-4, 21:11

Re: Geras nebrangus kavos aparatas

Post by Greta »

Niu jo, gali buti ir neisvalytas...
Pvz mano kavos aparatas turi sudetinmga isvalymo procedura, bent jau taip instrukcijoje nurodoma. Reik pirkt ivairios konfiguracijos sepetukus... Bet as nieko neperku ir isvalau ji paprastai sovietiskai: apverciu aukstyn kojomis virs kriaukles ir išbyra viskas iki paskutinio lukšto. :clap: Olandams matyt neateina i galva, kad viskas gali buti taip paprasta.... :mrgreen:
raimina
Posts: 1
Joined: 2015-12-30, 18:26

Re: Geras nebrangus kavos aparatas

Post by raimina »

Turejau keleta kavos aparatu pas save, viena pas tevus namie, tai man pasirode, kad italiskas tarnauja kazkiek geriau. Buvo su vokisku (lenkisku) pora pastrigimu, kur i garantini vezt reikejo.. Aisku, kai paskaiciuoji, tai nuvezt pora kart iki garantinio, bet kokiu 50€ pigesnis, apsimoka labiau. Cia kaip kam, as turiu to tokio lietuvisko taupumo, tai man geriau paciai pasitvarkyt, bet sutaupyt:)
Tiesa, kadangi pirko vyras, tai paskutinis buvo italiskas, kolkas viskas sklandziai!
Litrijus
Posts: 14
Joined: 2016-06-22, 12:15

Re: Geras nebrangus kavos aparatas

Post by Litrijus »

as turiu philips saeco ta small ir na visai geras. greitai ir skaniai pagamina kavą. automatinių kavos aparatų nukalkinimas yra vienas didelis skausmas, nes ten reikia stoveti, laukti kol vanduo nutekes, gal is po kokio 20 karto gali gerti kava ir neapsinuodyti :D o siaip tai geras daiktas, mazai vietos uzima, ir tinka tiems kurie megsta juoda kava, nes ten sunkiai pienas is pirmo karto gerai susiplaka.
Juozapelis
Posts: 1
Joined: 2017-05-23, 12:50

Re: Geras nebrangus kavos aparatas

Post by Juozapelis »

Pas mus ofise yra Nescafe kavos aparatai. Berods Lioness modelis vadinasi. Puikiai susitvarko su kava.
User avatar
Nojus2012
Posts: 39
Joined: 2015-06-21, 06:42

Re: Geras nebrangus kavos aparatas

Post by Nojus2012 »

ar nuo aparato kavos skonis priklauso?,gal nuo pupeliu..manau,kad skaniausia kava virta ant smelio senoviskai,o visi tie aparatai- tai tik biznis,nereikalingi
Neteisk ir nebusi teisiamas..
smelynuvaikas
Posts: 2
Joined: 2017-09-14, 16:58

Re: Geras nebrangus kavos aparatas

Post by smelynuvaikas »

Nojau, drįstu su jumis nesutikti. Aišku, kiekvieno nuomonė ir galima tai laikyti "išsidirbinėjimu", tačiau po aparato įsigijimo negaliu net pažiūrėti į paprastos užpilamos kavos pusę. Taip, nėra didelio ar, kitaip tariant, esminio skirtumo tarp aparatų - jie visi daro kavą, tačiau vieni jų išsivalo patys, kitus reikia valyti rankiniu būdu, vieni ima kavos pupeles nedrėkinamas, kiti sudrėkina (galit pasityrinėt čia https://www.nestleprofessional.lt/kavos-aparatai/). Žodžiu, daug niuansų: visur kava, tačiau visur skirtinga ir kiekviena ta smulkmena gaminant kavą turi nemažai įtakos skoniui. Lygiai kaip ir tai, kaip sakėt, kokios pupelės bus naudojamos. :) Tai tiek :)
Post Reply