Sveiki visi,
Labai nuobodziauju Tilburge, gal yra kas netuoliese? gal yra tokiu pat mamyciu su vaikais? Esu kirpeja, dirbu namuose pas save arba as Jus aauginu dvi paneles 5 ir 6 metuku.
Man cia labai liudna be seimos ir draugu, nesuprantu olandiskai.
Taip pat noreciau ka nors dirbti, bet ne kvailo, pati esu baigusi KTU drabuziu dizaina ir technologija o visa gyvenima pradirbau KMU dabar sveikatos institutas vaistyneje
Marija kirpeja is Tilburgo
-
kestaskiesa
Re: Marija kirpeja is Tilburgo
labas toke linksma salis o tu liudi,gerai butu su tavimi susipazinti nes babajei cia kaip apkerpa tai nei bek nei rek:) tai viena su vaikuceis giveni cia?
Sveiki.
Ir as noreciau labai susipazinti.. man irgi liudna cia.. Gyvenu west Tilburge ir kazkaip pasiilgau lietuviu
Butu malonu su kuo nors susipazinti 
Ir as noreciau labai susipazinti.. man irgi liudna cia.. Gyvenu west Tilburge ir kazkaip pasiilgau lietuviu
sveiki as taip pat noreciau I draugija:) gyvenu valanda kelio nuo jusu;) taip pat vienai liudna, gal kontaktais pasikeiciam?:)
Cia daugumai iki Tilburgo 1 valanda kelio. 
-
lilijabanyte
Sveiki, gyvenu Tilburge jau beveik du metus, neturiu jokių pažinčių ir kontaktų su lietuviais. Būtų tikrai smagu ir malonu pabendrauti ir susitikti su tautiečiais, o ir kirpykloj senai buvau

-
lilijabanyte
Ei, susisiekiam, gyvenu Tilburg noordsvajux wrote:Sveiki.
Ir as noreciau labai susipazinti.. man irgi liudna cia.. Gyvenu west Tilburge ir kazkaip pasiilgau lietuviuButu malonu su kuo nors susipazinti