Eurovozija

Čia galima plepėti apie viską. Tik diskusijoms, kurios netinka į kitas temas.
Qlumpyz
Posts: 1156
Joined: 2010-10-30, 22:55

Eurovozija

Post by Qlumpyz »

Chebra nepatingėkim, prabalsuokim šįvakar už Lietuvą!!!
User avatar
Greta
Posts: 3149
Joined: 2010-11-4, 21:11

Re: Eurovozija

Post by Greta »

Tai gal Eurovizija? ;)
User avatar
Greta
Posts: 3149
Joined: 2010-11-4, 21:11

Re: Eurovozija

Post by Greta »

Beje, nesupratau kodel balsuot uz Lietuva? Ar todel, kad ta lenke dave didesni kysi, nei kiti ir pateko i ta "vizija"? :mrgreen: Jos klausytis - jau geriau aviu bliovimo. Balsuociau uz ja tik tada, jei man muskieta i galva iremtu.

Siaip jau i situos konkursus vaziuoja tie, kas turi uzsidirbes babkiu ir negaili idet kam reikia i kisene. Arba koks nors nuprotejes turtingas senis uz gera proste sumoka nemaza kruva dolcu ir tada ja ir siuncia.
Niekad ten nebuna jokiu talentu. Siaip jau nelabai kas ir stengias kazka gerai parodyt, visiems yra svarbu tik sudalyvaut, kad paskui anketoj butu galima naudot "..vizijos dalyvis". :lol: :lol: :lol:
Juk ten irgi tas pats: kaip bedalyvausi, viskas nuspresta is anksto, kaip ir "grazuoliu" konkursuose. Viska sprendzia babkes! ;)

O balsavimai tai tik zaidimas naiviems, kurie tuo tiki. O renginys siaip jau skirtas babkem suktis, o ne jusu pramogai. 8-)
Qlumpyz
Posts: 1156
Joined: 2010-10-30, 22:55

Re: Eurovizija

Post by Qlumpyz »

Ačiū už pastabą, labai skubėjau ir nepamačiau klaidos :oops: :mrgreen: Moderatoriaus prašau pataisyti...

O kažkodėl vakar olandams neleido balsuot, vėl matyt kažkokią naują balsavimo sistemą testuoja :crazy:

Bet įvyko stebuklas ir LT pateko į finalą :o
Finale jau galima bus pabalsuot, ir kalba eina ne apie dainą ar lenkę, kuri kažkam kažkokias babkes davė... :lol:
Balsuoti galima juk ir už šalį :mrgreen: :clap:

Kalbant apie talentus, tiksliau "jaunuosius talentus", būna ir visai gerų muzikantų, ir manau, kad tai teisinga, jog jaunimas gauna tokią galimybę.
Vien jau pernai, kaip gražiai laimėjo vokietė ir jos gyvenimas pakrypo visai kita vaga.
O vakar man pvz. Azerbajdžiano pasirodymas visai patiko :clap:
kalgaris
Posts: 136
Joined: 2010-10-30, 22:46
Location: Eindhoven

Re: Eurovozija

Post by kalgaris »

Jei neklystu pusfinaliuose gali balsuoti tos salys kurios jame ir dalyvauja. Jei Olandijos nebuvo tai ir nebuvo galima balsuoti.
kalgaris
Posts: 136
Joined: 2010-10-30, 22:46
Location: Eindhoven

Re: Eurovozija

Post by kalgaris »

O Gretai net ir cia samokslo teorijos vaidenasi, ar ne? :) Bet juk "babkes" ir turi suktis. Koncertai, kinas, teatras ir t.t yra pramogu verslas.O versle "babkes" turi suktis. Sporto renginius irgi galima prie pramogu priskirti. Patys didziausia auditorija turintys renginiai Olimpiada ir Pasaulio futbolo cempionatas didziules "babkes" generuoja.

Kas del Eurovizijos ir surezisuotu ir anskto zinomu laimetoju. Nesu didelis megejas ir ziuretojas sio konkurso tai negaliu vienareiksmiskai kazka pasakyt. Atsimenu kazkada laimejo baisi, stora boba is Serbijos su serbu kalba atliekama balade. Tada pagalvojau kad kazkas ne taip cia :) Atmintyje dar yra kaip stipriai reklamuojamas buvo Dima Bilanas ir kaip dar pries konkursa jam buvo kabinami laurai. Bet netiketai gavosi taip kad i vienus vartus tada nugalejo grupe Lordi is Suomijos. Tais metais vien del Lordi ir ziurejau konkursa. Grupe man buvo zinoma is anksciau kaip visai nebloga heavy metal grojanti komanda. Na zodziu as busiu naivus ir suabejosiu kad nugaletojas buna is anksto zinomas :) Nes jei lemtu pinigai tai visalaik Rusija ir Azerbaidzanas laimetu, nes anot pranesimu anie daugiausia pinigu investuoja i savo pasirodymus.
User avatar
Bela
Posts: 52
Joined: 2010-10-24, 18:04
Location: Ede
Contact:

Re: Eurovozija

Post by Bela »

Nenorėčiau, kad įsižeistų priešingos nuomonės atstovai, bet jei mes, LIETUVIAI, kurie patys (kalbu daugumos vardu, apie Lietuvoje esančius tautiečius) išsirinkom, nubalsavom, kad į Euroviziją važiuotų "lenkė" ir atstovautų mūsų šaliai, tai bent jau PALAIKYKIM ją. Ji dalyvavo, pateko į finalą, ko dar norėti, nebent kad nebūtų paskutinė finale, o šiaip tai - čia puiki galimybė kažkaip iš gerosios pusės pasirodyti Europai. Kuo Lietuva prastesnė už kokią nors Maltą ar Rusiją?

Vakar man teko būti Duseldorfo arenoje ir stebėti visą renginį - jis buvo fantastiškas! Ir mūsų tautiečių nemažai su vėliavomis buvo.
Dėl kai kurių, aišku, gėda darosi (kai visą renginį nė šypt, nė krypt, nė balsiuko neparodė, nė užpakaliukų nuo kėdžių neatkėlė, kai tuo tarpu už jų sėdintys skandavo kaip už pusę arenos), o dėl kai kurių širdis džiaugiasi - viena moteriškė priėjus pasakojo, kad jai vėliavas nupiešė anūkas ir ji jas atsivežė, kad "sirgtų" už Lietuvą - ir sirgo, palaikė savo šalį.

Mums reikėtų daug ko pasimokyti iš kitų. Vienos šalies sirgalių praktiškai visai nebuvo, tik viena porelė - bet už tai pavydėtinas palaikymas buvo - visą dainą mergina atsistojus šoko ir dainavo, mojavo vėliava, spiegė (tikrąja ta žodžio prasme).

Šiaip ar taip, mano nuomone, Lietuva neblogai pasirodė ir buvo verta finalo. Galų gale, visiems gal jau kiek pabodę tie šūkavimai ir spygavimai, tad norisi kažko ramesnio...
User avatar
Greta
Posts: 3149
Joined: 2010-11-4, 21:11

Re: Eurovozija

Post by Greta »

Aisku ne esme lenke ar zyde ar lietuve, jei tik GERAI atstovautu Lietuva, t.y. turetu ka parodyt, tai butu galima ir balsuot. Man is principo tas pats ar ziopla lenke ar ziopla lietuve. Ne uz ta ne uz ana nebalsuociau. O jei butu i ka paziuret, tai tegul buna kas tik nori pagal tautybe - mojuosiu veliavele.
Balsuoti UZ LIETUVA, kai scenoje darkosi bebalse prietranka - man is vis nesuvokiamas veiksmas. Jei minia nori buti avinais, tai tegul ir buna. :clap: Vienas avinas priekyje ir visi is paskos.:lol: Tik nesuprantu kuo cia deta Lietuva??? Turbut zmones neturi kur suvaidint iskreipto patriotizmo? Susivyniokit i Lietuvos veliava ir vaiksciokit gatvemis. :mrgreen: :clap: O dar geriau dviraciu vazinekit - daugiau zmoniu pamatys jusu nepaprasta patriotizma. Kam laukt kazkokios Eurovizijos? :D
User avatar
Greta
Posts: 3149
Joined: 2010-11-4, 21:11

Re: Eurovozija

Post by Greta »

kalgaris wrote: ............ Bet juk "babkes" ir turi suktis. Koncertai, kinas, teatras ir t.t yra pramogu verslas.O versle "babkes" turi suktis. Sporto renginius irgi galima prie pramogu priskirti. Patys didziausia auditorija turintys renginiai Olimpiada ir Pasaulio futbolo cempionatas didziules "babkes" generuoja.
Taip, babkes turi suktis. Ir mielai prisidedu prie ju sukimosi, pries verslininku pelno, kai renginys yra to vertas ir skirtas zmonems, o ne avinams. Mielai einu i gerus spektaklius, koncertus, ziuriu per tv krepsinio cempionatus ir Olimpiada ir pan.
Bet kai atsiranda veikeju, kurie sugalvoja pest babkes is kvailos liaudies ant tuscios vietos ir kurpia renginius, kurie yra sulyg kanalizacijos lygiu - juokinga ir graudu. Bet tie veikejai, matyt su psichologu pagalba, gerai ivalde durneliu mulkinimo mena. Juk niekas negali atsisakyt tokio "svento" dalyko - balsuot uz savo tevyne. Tai tiesiog pareiga, ai, ai, ai, kaip cia nepabalsuosi uz Lietuva, juk gali suparalizuot del tokios sventvagystes. :lol: :lol: :lol:
Ir kaip faina, galim tada ramiai miegot, su svaria sazine, juk tiek daug padarem del savo brangios Lietuvos - pabalsavom uz ja.:mrgreen: Net patys patikesim, kad esam patriotai. :lol:

Kas del laimetoju, tai aisku, kad jie is anksto zinomi, tik nemanau, kad tai turi buti aiskiai supranatama kiekvienam paboznam, kuris ziuri ta dergimasi ant scenos. Viesieji rysiai zino kaip viska organizuot, kad atrodytu labai itikinama. ;)
Na o kas kiek is tiesu investuoja i sita reikala, mes tikrai niekad nesuzinosim.

Beje, perkami/parduodami ir bokso cempionatu nugaletojai ir krepsinio ir futbolo. Gal ne masiskai, bet jau isaiskintas ne vienas atvejis. O figuriniame ciuozime teko pakeist net visa vertinimo sistema, kad isgyvendint teiseju paperkamuma, bet tai nepadejo. :mrgreen: Siemet vel buvo naujas skandalas.
111
Posts: 179
Joined: 2010-11-17, 10:09

Re: Eurovozija

Post by 111 »

Greta wrote:Aisku ne esme lenke ar zyde ar lietuve, jei tik GERAI atstovautu Lietuva, t.y. turetu ka parodyt, tai butu galima ir balsuot. Man is principo tas pats ar ziopla lenke ar ziopla lietuve. Ne uz ta ne uz ana nebalsuociau. O jei butu i ka paziuret, tai tegul buna kas tik nori pagal tautybe - mojuosiu veliavele.
Balsuoti UZ LIETUVA, kai scenoje darkosi bebalse prietranka - man is vis nesuvokiamas veiksmas. Jei minia nori buti avinais, tai tegul ir buna. :clap: Vienas avinas priekyje ir visi is paskos.:lol: Tik nesuprantu kuo cia deta Lietuva??? Turbut zmones neturi kur suvaidint iskreipto patriotizmo? Susivyniokit i Lietuvos veliava ir vaiksciokit gatvemis. :mrgreen: :clap: O dar geriau dviraciu vazinekit - daugiau zmoniu pamatys jusu nepaprasta patriotizma. Kam laukt kazkokios Eurovizijos? :D
Nesuprantu ,- kodel tau taip vat visada zemint kitus reikia , na niekaip nesuprantu , susidaro nuomone ,kad nekenti visu kas simpatizuoja lietuvai ir zemes ukiui , arba zemes uki galima pavadinti ir kaimieciais aisku ... ;)

Lietuve pasirode labai gerai , balsavimo sistema siais metais pakeista( vel), todel is olandijos nebuvo galima balsuoti , bet turiu pasakyt jog pirma syk po tiek tai metu isgirdau pozityvius olandu komentatoriu pasisakymus apie
lietuviu pasirodyma , jie visiskai nieko negatyvaus nepasake, ir , jei neklystu isgirdau zodeli : ontroerd ) .
As balsuoju (jei is vis tai darau) tik uz patinkancius dainininkus , o ne uz tautybe , cia , gal anksciau taip buvo , kad visi uz savus , dabar tikrai taip nebera .

O savo jausmu Lietuvai gedytis nera ko , galit slepti , ar neslepti , butu kita situacija , visi trauktume ko gero atgal , nes sirdis ten palikusi (na ,poniai Gretai, tas, aisku netinka)
Post Reply