Hello

Čia gali prisistatyti nauji forumo nariai.
Post Reply
evizu
Posts: 1
Joined: 2011-08-1, 20:41

Hello

Post by evizu »

Sveiki tautieciai . Esu Kristupas , 19 metu . Atvykau studijuoti i Groningena ir tikiuosi surasti bei pasidalinti naudinga informacija su jumis . Ar yra tautieciu gyvenanciu ar siaip kanors veikianciu sitame mieste ? ;)
Andrius
Site Admin
Posts: 608
Joined: 2010-09-3, 08:17
Location: Arnhem
Contact:

Re: Hello

Post by Andrius »

Labas. Sveikas atvykęs! Tikrai yra. Jau kažkas rašė, kad gyvena Groningen...
User avatar
Greta
Posts: 3149
Joined: 2010-11-4, 21:11

Re: Hello

Post by Greta »

Nzn ar cia gerai, kad visi naujai atvyke uzveda naujas temas vis su tai paciais "sveiki", "labas" ir "hello". Ar nebut geriau turet viena pasisveikinimo tema? Tada ta tema perzvelge visi naujokai pastebetu ar kas nors yra is to miesto, is kurio jie nori rast draugu. O dabar juk naujokui neimanoma perskaityt viso forumo ir suzvejot info is visu tu "sveiki".
Be to, ir prasmes tose temose nera, nes ten atsiranda max 3 postai ir tema numirsta...
Ignas
Posts: 5
Joined: 2011-05-29, 15:26
Location: Rotterdam

Re: Hello

Post by Ignas »

Greta, norėčiau atkreipti Jūsų dėmesį į tai, kad temos kuriamos ne bet kur, o skyrelyje "Susipažinkime!" Galbūt reikėtų apsidairyti prieš reiškiant nepasitenkinimą? :) No offense.
Andrius
Site Admin
Posts: 608
Joined: 2010-09-3, 08:17
Location: Arnhem
Contact:

Re: Hello

Post by Andrius »

Greta wrote:Nzn ar cia gerai, kad visi naujai atvyke uzveda naujas temas vis su tai paciais "sveiki", "labas" ir "hello". Ar nebut geriau turet viena pasisveikinimo tema? Tada ta tema perzvelge visi naujokai pastebetu ar kas nors yra is to miesto, is kurio jie nori rast draugu. O dabar juk naujokui neimanoma perskaityt viso forumo ir suzvejot info is visu tu "sveiki".
Be to, ir prasmes tose temose nera, nes ten atsiranda max 3 postai ir tema numirsta...
Ką manai, Greta?
http://nyderlandai.eu/forumas/viewtopic.php?f=16&t=342
User avatar
Greta
Posts: 3149
Joined: 2010-11-4, 21:11

Re: Hello

Post by Greta »

Ar tave rimtai domina mano nuomone ar tik siaip bajeris cia?
Na galiu atvirai parasyt savo nuomone, bet tada jau nesupyk ir nesibark, nes pats prasai.

Vnz man ziauriai nepatinka anketos ir klausimynai. Tu esi jaunesnis uz mane ir todel nezinai kaip sovietmeciu zmonems gere krauja anketos ir ivairus idiotiski klausimai, sudestyti juose................................ :oops: :sick:

Niekada ir niekas zmogaus neprivers pasakot kazka apie save, jei jis pats to nepanores. O i klausimynus, jei jie privalomi, zmogus sugalvoja tik grazu mela, kuris jo nuomone tinka siai ar kitai situacijai.

Taigi tokia vot mano nuomone: anketos su klausimais apie asmenybe yra sovietmecio liekana.

O tie klausimai, kuriuos tu sudestei kaip busimos anketos pradzia, juk nebutinai turi buti pateikti anketos forma. Juose is principo galbut nieko blogo nera, bet mes ir taip jau zinom vienas kito nikus, o kas kokiam mieste gyvena tai toks klausimas jau yra uzsiregistravimo anketoje ir kas norejo, tas atsake.
Be to, dauguma ir be tu klausimu papasakoja kada atvaziavo, kodel atvaziavo, kokio darbo iesko... Taigi ta anketa turi labai keista kvapa ir skoni........... Ir, beje, tie dalykai anksciau ar veliau islenda daugelyje forumu........ Zmones, kurie renka info, tingi ja is postu susirankiot, nori,kad ji butu pateikta ant lekstutes. ;)

Ir beje, tavo atsakymai i tavo paties pateiktus klausimus, gerai irodo, kad tu nieko nesiruosi apie save pasakot, bet nori to sulaukt is kitu.
"......Atvaziavau, pamaciau zalias pievas, gal liksiu cia, gal neliksiu, gal vaziuosiu i siaure, o gal i Pietus, o gal niekur..." Cha cha cha! Tai jau tikrai labai smulkus tavo asmenybes aprasymas, net gatvej tave po tokio prisistatymo pazinsim. :mrgreen:

Na cia tik mano nuomone. Kam anketos patinka, tai pirmyn. Kiekvienam pagal poreikius. ;)
Post Reply