Reikalinga teisininko pagalba

Post Reply
Molnera
Posts: 2
Joined: 2015-03-23, 11:46

Reikalinga teisininko pagalba

Post by Molnera »

1. Sveiki, trumpai- nutempe sunkvezimi is parkingo salia degalines, stovejo tvarkingai,niekam netrukde.Tik kad uzsibuvo apie 3sav- menesi.2dienas pries tai net skambino policija, nes buvo uztrauktos uzuolaidos ir galvojo,jog gal mires zmogus kabinoje. Pati policija pretenziju nereiske,sake viskas ok. Suradome nutemta vienos privacios firmos, neva pagal autostrados darbuotoju skambuti, kad jiem trukde,nors kaip ir minejau,kad stovejo parkinge.
Teko susimoketi 1050e ,kad atiduotu, manau,kad tai neteiseta.Gal kas rekomenduotu teisininka neberangu.

2. Dar reikia info apie privacia veikla nl ,bei mazos imones steigima,kas galetu truputi pakonsultuoti.

Aciu
User avatar
Greta
Posts: 3149
Joined: 2010-11-4, 21:11

Re: Reikalinga teisininko pagalba

Post by Greta »

1. Vieni is pigiausiu advokatu Olandijoje yra tie, kurie dirba uz 100 euru uz valanda. Ilindus i google pasirinksi pagal gyvenama vieta tu simtaeuriniu kiek tik nori, jie visi reklamuojas. Galima gauti ir uz 50 euru, bet cia jau per savivaldybes socialini skyriu. Bet kadangi ivykdytas pazeidimas, tai savivaldybe nepades gaut tokio advokato. Nes pati savivaldybe ta skirtuma ir sumoka.

Cia vienas is ju saitu, tokiu yra daugybe.
http://laagsteadvocatentarief.nl/blog/g ... tAodCHgAQQ

Tavo istorija yra be pradzios ir be pabaigos, kaip ir visos lietuviu papasakotos istorijos. Vnz pasakojama iskirpus is konteksto kas patogu ir kas beveik neteikia informacijos. Svarbu irodyt, kad tu baltas avinelis, o visi kiti niekšai.:) Tokiais atvejais nieko neimanoma nei patart, nei padet, nes informacijos nera.
Kaip bebutu, jei remtis vien tuo, ka parasei, savo pinigu tikrai neatgausi ir jei samdysi advokata, tai išmesi i bala dar antra karta tiek ir liksi prie to paties. Siaip jau nebuna, kad nutemptu neturedami teises to daryt ir nebuna, kad nutemptu, jei niekam netrukdo ir jokiu taisykliu nepazeidzia.
Neaišku kas per parkingas, kiek jame ploto, koks atstumas iki greitkelio ir pan., bet net neturint smulkesnes info, sitas reikalas skamba bjauriai. Stebiuos, kad nenutempe anskciau.

2. Info apie privacia veikla ir imones steigima taip pat teikia advokatas. Jei turesit visus tikslius klausimus, tikslius savo duomenis ir tikslius planus kokia veikla norit uzsiimt, tai per valanda advokatas supasakos absoliuciai viska.
Musu forume niekas neuzsiima situo verslu - neteikia konsultaciju juridiniais klausimais. O jei uzsiimtu, tai visvien tau nekainuotu pigiau nei pas advokata. O kalbet gyvai siuo atveju yra geriau.
Molnera
Posts: 2
Joined: 2015-03-23, 11:46

Re: Reikalinga teisininko pagalba

Post by Molnera »

Na del pirmo klausimo per daug kategoriskai persudet, parasiau aiskiai,kad net policija pasake,kad viskaas ciki,be abejo nezinome ju vietiniu istatymu, gal ir yra poazeidimas jog stovi ilgokai. Na bet vistiek aciu uz nuomone
User avatar
Greta
Posts: 3149
Joined: 2010-11-4, 21:11

Re: Reikalinga teisininko pagalba

Post by Greta »

Nereik tiket ka sako policija, tai naivu. Jie patys ir iskviete ta firma, kad nutemptu. Tiesiog policija nenori aiskint uzsienieciams ju kvailumo ir visada tokiais atvejais sako: VISKAS GERAI. :mrgreen:
Jei butu viskas gerai, tai ta pati policija butu priciupus ta, kuris PAVOGE masina. Juk jei viskas gerai, tada policija toki ivyki turi traktuot kaip vagyste. O jei kazkas turi teise nutempt, vadinasi ne viskas gerai. Ir tada arba policija kvaila arba policija jus apgavo.
Paskaicius jusu du postus darau isvada, kad antras variantas. Policija norejo, kad atsikabintumet nuo ju... ;)
Post Reply