Registracija Olandijoje

Čia galite pasidalinti gyvenimiška patirtimi, teisiniais, socialiniais klausimais (įstatymai, pašalpos, pilietybė) ir panašiai.
Post Reply
abonentas
Posts: 3
Joined: 2014-08-28, 16:15

Registracija Olandijoje

Post by abonentas »

Sveiki turiu cia klausimeli, kiek zinau pagal naujus istatymus gavus sofi numeri Olandijoje, per tris menesius reikia registruotis cia.Idomu kas toliau jai po tu trieju menesiu neuzsiregistruoji ir dirbi toliau be registracijos ? Aciu uz atsakyma. :)
User avatar
Greta
Posts: 3149
Joined: 2010-11-4, 21:11

Re: Registracija Olandijoje

Post by Greta »

Toliau nieko, dirbi sau ir dirbi. Viskas toliau priklauso nuo ivairiu atsitiktinumu. Gali buti taip, kad kiek noresi, tiek ir dirbsi. O gali kada nors ir prisikniedyt kokie nors darbo inspektoriai. Kai prisikniedys, tada ir galvosi ka daryt.
Siaip jau ta registracija labiausiai del pilietybes gavimo reikalinga. Jei to nereikia- ir be registracijos galima pragyvent, jei tik nori kazkiek padirbet ir vaziuot is cia.
User avatar
Greta
Posts: 3149
Joined: 2010-11-4, 21:11

Re: Registracija Olandijoje

Post by Greta »

Mielieji tautieciai, esu ne karta rasiusi, kad i jokius klausimus neatsakineju per AZ. Tam turime foruma. Todel visi jusu klausimai lieka be atsakymo, jei parasote i AZ. As tuos jusu laiskelius istrinu ir pamirstu. Siuo metu savo AZ uzblokavau.

Deja, si karta vienas veikejas atsiunte laiskuti, kuri manau butina ikelti i foruma. Tokiu dalyku negaliu slepti.
Gaila, kad is Lietuvos i Olandija jau vis daugiau atvaziuoja zmoniu, kurie nori ne mokytis ir dirbt, siekt kazko aukstesnio, geresnio, nei Lietuvoje, o zmones, kurie velka paskui save visa blogiausia, kas yra musu tautoje. Ir atvilke cia, butinai tai demonstruoja... Ir net to nesigedija!

Taigi visi, kurie dirbate Olandijoje, saugokites lietuviu. Stenkites, kad jie nieko nezinotu apie jusu reikalus!

Zinoma, jei kazkuris zmogus skolingas ir neatiduoda, tai yra blogai. JEI IS TIESU YRA TAIP. Bet as netikiu, kad musu laikais zmones dalina dideles pinigu sumas bile kam, be rastelio, sutarciu, garantiju... Greiciausiai cia kerstas del kazko kito ar del 20 euru. Arba tiesiog standartinis lietuvio pavydas kitam lietuviui.

Gaila, kad musu forumas pradedamas naudot tam, kad lietuviai ir Olandijoje galetu vienas kita naikinti, trypti, kersyti ir pan. Idomu kodel visa ta pykciu alsuojanti mase nelieka Lietuvoje, o keliasi kitur ir vel tarp saves pliekiasi? Lietuvoje jie tam turi tinkama dirva, ko gi jie dar iesko?

Sioje temoje " abonentas" rugsejo 20 diena paklause patarimo del registracijos Olandijoje. As jam atsakiau. Bet, pasirodo, kad jam tos registracijos ne nereikia. Arba jis ja turi arba net nesidomi tuo. Registracija ji domina tik kaip galimas kersto irankis pries kita lietuvi ! Zmogui bus KOMPENSACIJA tai, kad valdzios atstovai nubaus zmogu ir pades ta bauda i biudzeta. Tai negali vadintis kompensacija, juokdariai jus! O pamoka zmogui vargu ar bus, nes jis juk nezinos kas ji iskunde. O jei zinos kas iskunde, tai nutars, kad uz tai ir jam reikia "kompensacijos" ir savo ruoztu ras kaip atkersyt dabar ar po metu ar po 10 metu. Ir taip pasaka be galo.
Siuo atveju protingiausia skola nurasyti i nuostolius ir pamirsti. O pamoka reikia ismokti butent tam, kuris paskolino taip, kad neturi galimybes isireikalaut skolos! :D
Ta, kuris skolu negrazina, neišauklesit.

Rugsejo 21 d. man i AZ "abonentas" atsiunte tokia laiska:

Labas, na man ir idomu kas tokie galetu prisikabinti ir kur juos rasti. Matai cia tokia situacija susikloste kad padejau vienam zmogui atvaziuoti cia paskolinau nemazai pinigu ir gavosi taip kad jis ant nauju metu isvaziuoja neatidaves jokiu skolu. Kiek buvau girdejas dirbant be registracijos gresia nemenkos baudos jai pagauna, taigi tai butu kaip ir mazyte konpensacija ar tai pamoka jam ,,,,,

Isvada:

1. Siulau nebeskubet nieko patarinet lietuviams. Informacija jie matyt daznai naudoja blogiems tikslams.
2. Adminui siulau uzblokuoti sita vartotoja. Zinoma, tai problemos neispres, nes ir per kita IP jis ieis. Bet atpazinus pagal stiliu, galima blokuoti vel ir vel.
808
Posts: 1
Joined: 2015-08-17, 15:54

Re: Registracija Olandijoje

Post by 808 »

Sveiki galite kasnors padeti su adresu hagoje? Esu busimas studentas labai reikia. Dekui!
Post Reply