Kaip nulaužti pašto dėžutę?

Įdomūs ir naudingi dalykai internete, klausimai, patarimai...
Post Reply
User avatar
Greta
Posts: 3149
Joined: 2010-11-4, 21:11

Kaip nulaužti pašto dėžutę?

Post by Greta »

Atsitiko labai didele beda: kazkokiu budu uzknisau viena labai svarbia SAVO pasto dezute. Kaip man dabar i ja isilauzt?????
Amina, gelbek, a.e.b.

Kaip tai padariau? Ogi pakeiciau pries kelias dienas tos dezutes slaptazodi. Dar gerai nebuvau isiminus. Dabar surinkau ta slaptazodi ir matyt kazkur padariau klaidele. O kaireje virsuje vis iššoka siulymas ar isimint slaptazodi? Na emiau ir paspaudziau ant jo, nusibodo jis man. Ir matyt paspaudziau kaip tik ta momenta, kai rinkdama slaptazodi kazkur padariau klaida, gal kokia raide nepaspaudziau ar gretima paspaudziau. :cry: :cry: :cry:
Dabar isbandziau simtus variantu, bet kuku, i dezute patekt negaliu. Ka daryt, ka daryt, nors plaukus nusirauk....

Zinau yra kazkoks budas atsukt atgal kompo laika ir patekt kaip i vakar diena, bet kaip tai padaryt esu visai pamirsus. Oi Amina, jei nera kitos iseities buk gera pasakyk kaip ta nelabaji atsukt atgal. a.e.b.
Qlumpyz
Posts: 1156
Joined: 2010-10-30, 22:55

Re: Kaip nulaužti pašto dėžutę?

Post by Qlumpyz »

kompo atsukimas tau čia nė kiek nepadės.
tavo slaptažodis gmail ar hotmail ar dar kažkur jau užfiksuotas (gyvu laiku) ir į tavo kompo sukiojimus tai nereaguos.

aš savo laiku esu praganęs aibes pašto dėžučių, ir galai į vandenį... atstatyt nepavyko.
Amina
Posts: 278
Joined: 2012-05-21, 13:22

Re: Kaip nulaužti pašto dėžutę?

Post by Amina »

Tai Greta, gal man nulauzt tavo meila? :lol:
Juokauju aisku. Siaip tai imanoma, bet nera tap paprasta kaip atrodo.

Kaip Qlumpys jau minejo, kompo atsukimas nepades. Siais laikais beveik visi meilai turi funkcija "pamirsau slaptazodi". Ar negali ja pasinaudoti? Slaptazodziui atkurti dazniausiai reikia atsakyt i slapta klausima arba jei gmail, turi but ta adresa susiejus su kitu, i kuri gausi nauja slaptazodi arba linka jam atkurti.

Parasyk apie koki meila(hotmail, gmail..) eina kalba.
User avatar
Greta
Posts: 3149
Joined: 2010-11-4, 21:11

Re: Kaip nulaužti pašto dėžutę?

Post by Greta »

Amina, kalbam apie yahoo.

Siaip jau i dezute iejau, nors slaptazodzio taip ir nezinau. :think:
Tiesiog ijungiau yahoo, irasiau vartotojo varda ir jam leidau paciam irasyt slaptazodi, ka jis ir daro nelabasis. Nes jis pats ta neteisingai surinkta slapt. i atminti ir isirase....
Bet kai bandau pati irasyt slaptazodi, tai jis man atkisa spyga.....
Nzn ar is kito kompo jis automatiskai irasys man slaptazodi, turbut ne.....

Slaptu klausimu, t.y. atsakymu i juos nebezinau, nes ta dezute sukurta pries daugeli metu. Bet kai tik ismukau i dezute, tuoj nulekiau i savo acounta ir pasikeiciau kitus klausimus/atsakymus, kuriuos uzsirasiau i uzrasu knygute. Taigi dabar jau zuikio dainos. Galima pareiksti, kad slaptazodis pamirstas, atsakyt i tuos klausimus, gaut kita slaptazodi, paskui ji pasikeist ir bus viskas tvarkoj.

Qlumpy, kai visoms dezutems turi viena slaptazodi, tai maziau tokiu problemu atsiranda. Bet va sugalvojau kelioms dezutems slaptazodzius pakeist ir rezultatas na feise. ;)
Amina
Posts: 278
Joined: 2012-05-21, 13:22

Re: Kaip nulaužti pašto dėžutę?

Post by Amina »

Is kito kompiuterio prisijungt negaletum, nes slaptazodis issaugotas tavo kompe. Kokia narsykle naudoji? (IE, Firefox, Chrome...)
User avatar
Greta
Posts: 3149
Joined: 2010-11-4, 21:11

Re: Kaip nulaužti pašto dėžutę?

Post by Greta »

Amina, jau pakeiciau slaptazodi, taigi viskas tvarkoj.
Siaip jau nepamirstu slaptazodziu, tik kartais siaip pacias dezutes pamirstu, palieku likimo valiai, nes tampa nebereikalingos, nepatogios. Svarbiu reikalu per savo asmenini pasta nesprendziu, visi svarbus darbiniai eina per tarnybini pasta, i kuri ieinu prisijungus prie tarnybinio serverio, suvedus savo darbini koda, kurio negaliu pamirst, turiu kortele...
Bet saip is principo sita dezute kaip ir "tarnybine" skaitosi, nes adresa turi kolegos. Supanikavau, nes kaip tycia laukiau is kolegos info, kuri buvo man svarbi. Ir imt staiga kolegai pasakyt, kad nebeieinu i savo dezute, na cia jau butu ne kas........ :think: Ir is manes to nieks nesitiketu! As ju akyse nesu tokia netikus... :lolno:
Post Reply