Nemokama profesinės mentorystės programa jaunimui!

Norite padėti perspektyviam Lietuvos jaunimui atrasti teisingą karjeros kelią? Pažįstate potencialų jauną specialistą ar studentą, kuriam šis projektas būtų naudingas? Padėkite jiems sužinoti apie mus, pasidalinkite šiuo info laišku apie visiškai nemokamą LT Big Brother mentorystės programą jauniems profesionalams!

KAS YRA LT BIG BROTHER?

Devintus metus iš eilės vykstantis, perspektyvų jaunimą su įspūdingus pasiekimus skaičiuojančiais lietuviais profesionalais sujungiantis projektas LT Big Brother yra pirma ir vienintelė savanoriška profesinės mentorystės programa Lietuvoje!

KAIP TAI VEIKIA?

Small Brothers ir Sisters kasmet suporuojami su įvairių sričių profesionalais (mentoriais) iš 6 skirtingų pasaulio regionų: Jungtinėje Karalystėje, JAV, Beniliukse, Skandinavijoje, Lietuvoje bei Global regione. Suformuotos poros neformalių susitikimų ar skambučių metu bendraudami vysto mažiesiems broliams ir sesėms aktualias temas. Dalyviai gauna naudingų patarimų apie:

  • Karjeros planavimą
  • Akademinę kryptį
  • Siauresnes dominančias sritis (pavyzdžiui, darbo pokalbio subtilybes)

Ir svarbiausia, dalyviai formuoja artimą profesionių pažinčių ratą, neretai išsivystantį į bendrus projektus ar šiltą, betarpišką draugystę!

 REGISTRACIJA VYKDOMA IKI BALANDŽIO 17D. 

http://www.ltbigbrother.com/registracija

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *